14. Side Dünya Müzikleri Festivali Bregoviç Konseriyle Başlayacak

14. Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanata Festivali, 11 Eylül'de dünyaca ünlü 2 bin yıllık Apollon Tapınağı'nda 4 Ses 4 Renk Orkestrası konseri ile başlayacağı bildirildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı açıklamada,...

14. Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanata Festivali, 11 Eylül'de dünyaca ünlü 2 bin yıllık Apollon Tapınağı'nda 4 Ses 4 Renk Orkestrası konseri ile başlayacağı bildirildi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı açıklamada, bu sene 14'cüsünü gerçekleştirecekleri Side Dünya Müzikleri ve Kültür ve Sanat Festivali'nin 11 Eylül'de saat 20.00'de 4 Ses 4 Renk Orkestrası konseri ile başlayacağını söyledi. Ardından dünyaca ünlü müzik adamı Goran Bregoviç'in Side Limanı'nda konser vereceğini belirten Sözen, 16 Eylül'de de Antalya Senfoni Orkestrası'nın Side Antik Tiyatro'da konser vereceğini kaydetti.

21 Eylül'de Jamaican Reggae Band'ın Apollon Tapınağı'nda konser vereceğini belirten Sözen, Buzuki Orhan'dan Side Limanı'ndan konser vereceğini ifade etti. 22 Eylül'de Latino Cubana'nın Apollon Tapınağı'nda konser vereceğinin altını çizen Sözen, İstanbul Gelişim Orkestrası'nın Side Kent Meydanı'nda aynı gün konser vereceğini söyledi.

23 Eylül'de Apollon Tapınağı'da Hatay Medeniyetler Korosu'nun konser vereceğini belirten Sözen, 24 Eylül'de Apollon Tapınağı'nda Ramona Jazz Band'ın konser vereceğini vurguladı. Sözen, Hakan Aysev'in de Side Kent Meydanı'nda konser vereceğini kaydetti. 25 Eylül'de de Anadolu Ateşi'nin Side'de yapacağı gösteri ile festivalin son bulacağı ifade edildi.

Festivalin, dönemin Kültür Bakanı İstemihan Talay, Side Antik Tiyatro'da 14 yıl önce katımı ile başladığı ifade edildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri