13 Yaşındaki Çocuğun Kullandığı Otomobil Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kocaeli Gölcük'te, babasından habersiz aldığı otomobille 2 arkadaşıyla gezmeye çıkan M.T.(13) direğe çarptı. Kazada bir arkadaşı öldü, diğeri ağır yaralandı. Kaza, Kavaklı Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya...

Kocaeli Gölcük'te, babasından habersiz aldığı otomobille 2 arkadaşıyla gezmeye çıkan M.T.(13) direğe çarptı. Kazada bir arkadaşı öldü, diğeri ağır yaralandı.

Kaza, Kavaklı Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 13 yaşındaki M.T., babasının otomobilini habersiz olarak aldı ve trafiğe çıktı. 2 arkadaşını da yanına alan M.T., seyir halindeyken aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan bir direğe çarptı.

Kazayı görenlerin bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, otomobilde bulunan Abdulsamet K. (13) ve Kemal Ozan Taştan'ı (13) ilk müdahalenin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Taştan, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti; Abdulsamet K.'nın ise durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

Kazayı yara almadan atlatan sürücü M.T. gözaltına alınarak Gölcük Merkez Karakoluna götürüldü. M.T.'nin otomobili babasından habersiz aldığı iddia edildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri