13 Yaş Altında 2. kademe heyecanı

Futbolda 13 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası 2. kademe maçları, bugün başlıyor Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 2. kademe maçlarının 6'şar takımlı 2 ve 4 takımlı 2 grupta olmak üzere, toplam 20

Futbolda 13 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası 2. kademe maçları, bugün başlıyor Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 2. kademe maçlarının 6'şar takımlı 2 ve 4 takımlı 2 grupta olmak üzere, toplam 20 takımın katılımıyla oynanacağı bildirildi. İlk grup maçlarını Adana’da oynayan Torku Şekerspor rakiplerini geçerek grup lideri olarak gruptan çıkmıştı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu grupta Mersin Aksaray ve Hatay takımları ile mücadele etmişti. 

Torku Şekerspor 2. kademe maçlarını ise Ankara’da oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip burada Fenerbahçe, Galatasaray, Samsunspor Altınovaspor ve Göztepe takımları ile karşılaşacak.

 Balıkesir, Ankara, Giresun ve Kahramanmaraş illerinde yapılacak ve 9 Temmuz'da sona erecek maçlar sonunda gruplarını birincisi tamamlayacak 4 takımın, final müsabakalarını oynamaya hak kazanacağı belirtildi. Türkiye Şampiyonası'nın 1. kademe müsabakaları, 101 takımın katılımıyla 23-26 Haziran tarihleri arasında 20 ayrı grup merkezinde oynandı. Aksaray’da mücadele eden Konyaspor gruptan çıkamamıştı. 2. Kademe maçlarında mücadele edecek ekipler şu şekilde: Balıkesir Grup Merkezi: İstanbul Dikilitaş, İstanbul İdealtepe, İstanbul Beşiktaş, İzmir Karşıyaka, Manisa Turgutlu ve Ankara Bugsaş. Giresun Grup Merkezi: Kastamonuspor, Trabzon İdmanocağı, Erzurum Eğitimgücü, Samsun Kadıköyspor. Kahramanmaraş Grup Merkezi: Kayserispor, Adana Demirspor, Malatya Fenerspor, Diyarbakır DSİ. Ankara Grup Merkezi Fenerbahçe, Galatasaray, Samsunspor İstanbul Altınovaspor, İzmir Göztepe Konya Torku Şekerspor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri