12 Dev Adam mesaiye başladı

A Milli Basketbol Takımı, 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına Antalya kampıyla başlıyor

A Milli Basketbol Takımı, 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına Antalya kampıyla başlıyor. Şampiyona için belirlenen aday kadroda yer alan oyuncular dün toplandı ve Antalya’da kampa girdi. Kamp boyunca Hillside Su Otel’de konaklayacak “12 Dev Adam”, 14 Temmuz Perşembe günü İstanbul’a dönecek. Milliler, 16 Temmuz Cumartesi günü İtalya’ya giderek, Bormio’da kondisyon kampına başlayacak. İtalya’daki ağır çalışmanın ardından 31 Temmuz’da İstanbul’a dönecek A Milli Takım, burada bir haftalık çalışma yapacak.

“12 Dev Adam”, 8 Ağustos’ta ise İzmir’e gidip, 11-13 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek World Cup turnuvasındaki maçlarını oynayacak. Turnuvanın ardından 14 Ağustos’ta tekrar İstanbul’a dönecek A Milli Takım, 3 gün burada kalacak ve ardından 18 Ağustos’ta Almanya’daki turnuvaya katılmak üzere bu ülkeye gidecek. 19-21 Ağustos tarihleri arasındaki Almanya turnuvasının ardından bir daha İstanbul’a dönecek milliler, 24-25 Ağustos’taki Adidas İstanbul Cup ile turnuva maçlarını tamamlayacak. Milli takım kafilesi, Avrupa Şampiyonası için 29 Ağustos’ta Litvanya’ya hareket edecek.

3 TURNUVA, 8 MAÇ

Milli takım, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında katılacağı 3 turnuvada toplam 8 maç yapacak. İlk turnuva maçlarını 11-13 Ağustos tarihlerinde İzmir Halkapınar Spor Salonu’nda düzenlenecek World Cup’da oynayacak “12 Dev Adam”, bu organizasyonda Almanya, Sırbistan ve Ukrayna ile karşı karşıya gelecek. Daha sonra 19-21 Ağustos tarihleri arasında Almanya’da organize edilecek Super Cup’a katılacak milliler, burada da Yunanistan, Almanya ve Belçika ile maçlar oynayacak. Milli takım, son turnuva maçlarını ise Adidas İstanbul Cup 2’de yapacak. Türkiye’nin yanı sıra Yeni Zelanda, Ukrayna ve Karadağ’ın katılacağı organizasyon 24-25 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. Turnuvanın ilk gününde Yeni Zelanda ile karşılaşacak milliler, bu maçtan alacakları sonuca göre diğer mücadelesini oynayacak. Öte yandan, A Milli Takım’ın turnuva karşılaşmaları dışında iki de hazırlık maçı oynamayı planladığı öğrenildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri