12. Adam tribüne

Konyaspor’un yarın Ordusporla oynayacağı karşılaşma öncesi adeta nefesler tutuldu. Yeşil-beyazlı ekibin yönetimi, taraftarlardan destek bekliyor. Kartal’da önemli bir sorun yok moraller iyi

Konyaspor, Orduspor maçına hazır. Ligde ilk iki mücadele eden ve yarın, düşmeme mücadelesi veren Orduspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlılar, bu önemli maça yeni teknik direktör Fuat Yaman yönetiminde fizik kondisyon, teknik-taktik ve moral motivasyonu olarak yaptıkları çalışma hazırlandılar.

Uzun bir aradan sonra, 1 Nolu sahada taktik çalışması yapan Konyaspor’da, futbolcuların morallerinin oldukça yüksek olduğu gözlendi. Teknik direktör Yaman’ın gerek oyunu durdurarak ve gerekse duran topların kullanılmasında futbolcularını sık sık uyardığı çift kale maçı 10 kadar yöneticiyle birlikte basın mensupları da izlediler. Tüm oyuncuların katıldığı antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi ve futbolcular otobüsle Tatlıcak tesislerine döndüler. 
Kartallar, dün kombine idmana yaptılar. Duran topların değerlendirilmesinin ardından taktik ağırlıklı çalışmayla tamamlanan antrenmandan sonra futbolcular tesislerde kampa girdiler. Kartal’da, Orduspor maçının hazırlıkları bugün de Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilecek ter idmanıyla tamamlanacak. Konyaspor teknik adamları, antrenmanların dışında futbolcularla bir araya gelerek Orduspor maçına motive ediyor. 
Pazar günü Atatürk stadında oynanan ve saat 13.30’da oynanacak maça taraftarlarında büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Yönetim kurulunca belirlenen bilet ücretlerine göre, taraftarlar Ordu maçını maraton, yeşil tribünler ve kale arkası tribünlerden 1 lira ve kapalı tribünden ise 20 lira karşılığında izleyebilecekler.. Maçın biletleri dün bilex gişelerinden satışa çıkartıldı. 
AYAZ: ORDU MAÇINI KAZANACAĞIZ
Yaşanılan puan kayıplarıyla alttaki takımların kendilerine biraz daha yaklaştığını söyleyen Mehmet Ayaz, iç sahada oynayacakları Orduspor maçını mutlak kazanmalarını gerektiğini ve bunu başaracak güce sahip olduklarını belirtirken, alınacak galibiyeti tribünleri dolduracaklarına inandıkları taraftarlarımıza hediye edeceklerini söyledi.
Ayaz, yarın iç sahada oynanacak Orduspor maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Taraftarımız önünde oynayacağımız ve mutlak kazanmamız gereken bir maç. Çünkü alt taraftaki takımlar bize biraz daha yaklaşırken, üstteki Karabükspor ile de puan farkı açıldı. Onları zorlamamız lazım. Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Orduspor maçından galibiyetle ayrılmamız gerektiğini biliyoruz. İnşallah bu maçı kazanarak taraftarlarımıza hediye edeceğiz. Bizim de takım olarak morale ihtiyacımız var" dedi.
Sezonun tamamlanmasına 12 hafta kaldığını da sözlerine ekleyen Mehmet Ayaz, "Artık ligde kalmaya çalışan  ve ilk 6'ya girmek isteyen takımlarla maçlar olacak. Neyin ne olacağı belli olmaz. Tabi ki alt taraftaki takımlarda bize biraz daha yaklaştı. Ne kadar çok maç kazanırsak ve bu en kısa sürede olursa bizim adımıza daha iyi olur diye düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.
YÖNET: DESTEK BEKLİYORUZ
Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, yarın oynanacak Orduspor karşılaşmasına Konya şehir merkezinden, tüm ilçelerden, kasabalardan ve köylerden taraftarları beklediklerini ve Konya şehrinin büyüklüğünü tüm Türkiye'ye göstermelerini istediklerini söyledi.
Süper Lig hedefi doğrultusunda artık final haftaları yaşadıklarını ifade eden Yönet, "Orduspor maçının öneminin herkes tarafından bilinmesini ve idrak edilmesini istiyoruz. Fuat Yaman hocamız ile ilk maçımıza çıkacağız. Konya şehir merkezinden, tüm ilçelerimizden, kasabalarımızdan ve köylerimizden taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Taraftarlarımız kendi aralarında organizasyonlar yaparak maça gelsinler ve tribünleri doldursunlar. Konya şehrinin büyüklüğünü tüm Türkiye'ye göstersinler istiyoruz. Pazar günü galip gelmek ve galibiyetin sevinci taraftarlarımızla birlikte yaşamak istiyoruz. Bu maça özel olmak kaydıyla bilet fiyatlarını 1 TL olarak belirledik. Zaman topyekun  fedakarlık zamandır" şeklinde görüş belirterek taraftarlarımızı maça davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri