11. Bahar Futbol Turnuvası başladı

Karatay Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvasının 11. si düzenlenen törenle Karatay Belediyesi Aslanlıkışla Spor Tesislerinde başladı
Törene, Karatay Kaymakamı Abdullah Etil, Cumhuriyet Savcısı Ömer Tuncay İpek, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Akış, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Özel İdaresi Kararlar Daire Başkanı Hüseyin Eşkin, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, resmi kurum yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.
11. Bahar Futbol Turnuvasın açılış konuşmasını yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye olarak her zaman spor ve sporcunun yanında olduklarını ve bunu sürdüreceklerini belirterek, bu tür organizasyonlar ile resmi kurumlarda çalışan personelin aralarındaki birlik beraberlik dayanışma ve kaynaşmayı artırmayı amaçladıklarını
 ifade etti. Turnuvaya katılan tüm takımların centilmen bir şekilde dostça mücadele vereceklerine inandığını dile getiren Başkan Hançerli, "Tüm sporcuların turnuvaya yakışır şekilde mücadele edeceklerine inanıyorum. Bizim için en centilmen takım en önemli ödülü alacaktır. Şimdiden tüm sporculara başarılar dilerim" dedi.
 Karatay Kaymakamı Abdullah Etil; futbolun bir hırs oyunu olduğuna dikkat çekerek, "Hırs olmadan futbol olmaz ama sporcuların mümkün olduğu kadar bunu kontrol etmesi lazım değilse bu tür organizasyonlar amaçlarının dışına çıkar" dedi. 16 Mayıs - 29 Haziran 2011 tarihleri arasında yaklaşık olarak 1,5 ay sürecek olan turnuvada 6 grupta 28 takımın mücadele edecek. Turnuvanın ilk karşılaşması Karatay Belediyesi ile Beyhekim Devlet Hastanesi arasında oynandı ve karşılaşmayı Karatay Belediyesi 4-1 kazandı. Günün diğer maçlarında ise 112 Sağlık Müdürlüğü, Mevlâna Müze Müdürlüğünü 4-1, Başkent Hastanesi de TEİAŞ'ı 8-0 mağlup etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri