"100'ün üzerinde şehidimiz var, kimsenin gıkı çıkmıyor"

Av.Hasan Hüseyin Uyar, "Bir bayram konuşması yapmak isterdik ama bayram yapacak bir ortamda değiliz. 1 ayda yüzün üzerinde şehidimiz oldu. Kimsenin gıkı çıkmıyor, meydanlarda toplanmıyoruz" dedi


Saadet Partisi İl Başkanlığı'nca düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Başkan Av.Hasan Hüseyin Uyar, "Bir bayram konuşması yapmak isterdik ama bayram yapacak bir ortamda değiliz. 1 ayda yüzün üzerinde şehidimiz oldu. Kimsenin gıkı çıkmıyor, meydanlarda toplanmıyoruz" dedi


Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı Kurban Bayramı bayramlaşma programı parti il başkanlığında gerçekleştirildi. Programa Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Öz, Genel Sekreter Tacettin Çetinkaya, Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Şen, Saadet Partisi İl Başkanı Av.Hasan Hüseyin Uyar, İl Yönetimi, Anadolu Gençlik Derneği Bölge Başkanı Bahri Kırışık, Milli Görüş'ün ileri gelen isimleri ve çok sayıda partili katıldı. Programda konuşan Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, buruk bir bayram yaşandığını belirterek, "Hem ülkemizde hem de İslam coğrafyasında insanlar ölüyor, Müslümanlar birbirini öldürüyor. İki bayram arası bir darbe oldu. Gençliğimiz son 20 yılda mahvedildi. 2 koladan mahvedildi, birincisi FETÖ denilen örgüt gençlik üzerinde çok aktifti. Kafası çalışan, geleceğimizi aydınlatacak gençleri ellerine aldılar birer ölüm makinasına dönüştüler. İkinci grup ise bizim eğitim sistemimizde mahvoldu. Şu anda ülkemizde eğitim sistemimiz neme lazımcı, dinini bir kültür olarak göre nesiller yetiştiriyor. Eğitim sistemimiz üzerinde çok durmamız lazım" dedi.


MESELENİN ÖZÜ KONUŞULMUYOR
Televizyonlarda darbe girişimi sonrası Erbakan Hoca'nın hayırla yad edildiğini hatırlatan Çetinkaya, şöyle konuştu: "Erbakan hocamızın liderlik özelliklerinin, bu ülkeye neler yaptığını, ağır sanayi hamlelerini, darbelere nasıl bir tepki koyduğu, yeni bir dünya için hangi adımları attığı konuşulmalı. Bunlar anlatmıyorlar çünkü bunların konuşulmasını istemiyorlar. Tek çözümün Milli Görüş olduğunun duyulmasını istemiyorlar. Kabala konuşuluyor fakat Kabala'da yazan Siyonizm'in planları konuşulmuyor. Siyonizm'in hedeflerinden kimse bahsetmiyor."
FETÖ ile işbirliği yapıp meydanlarda günah çıkaranlara "Allah'tan korkun" diye seslenen Saadet Partisi İl Başkanı Av.Hasan Hüseyin Uyar da, "Onlarla beraber hareket eden STK'lar, dernekler meydanlarda nutuk atıyor şimdi. Bir de utanmadan onlarda hiçbir şekilde bulaşmamış Milli Görüş hareketine ve liderine, Genel Başkanına pislik atıyorlar. Utanın.İslam coğrafyasının bu hale gelmesine ortak olacaksınız sonra da çıkıp Allah Irak'ı Suriye'yi, Filistin'i kurtarsın diye dua edeceksiniz. Doğu'da yaşanan olayların, yaşadığımız terör hadiselerin sebebi kimlerdir? Bunların sebebi iktidar sahipler, onlarla bilikte hareket edenler, FETÖ ve destekçileridir" şeklinde konuştu.


ŞEHİTLERİMİZ KİMSEYİ HAREKETLENDİRMİYOR
Nice az topluluklar büyük topluluklara karşı Allah'ın izni ile galip gelmiştir" diyen Uyar, konuşmasına şöyle devam etti:"Ey Siyonizm, siz büyük planlar yapsanız da Cenab-ı Hakk sizin karşınıza bir Alparslan, Fatih Sultan Mehmet, Abdulhamit ve bir Erbakan çıkartacaktır. Mutlaka bütün saltanatlarınız ve size yardımcı olanların saltanatları mutlaka yerle bir olacaktır. Allah yeryüzünde nurunu tamamlayacaktır. Ey Milli Görüşçüler, ne azlığınız, ne insanların size temayül etmemesi sizleri umutsuzluğa sürüklemesin. Bir bayram konuşması yapmak isterdik ama bayram yapacak bir ortamda değiliz. Dün Van'da patlama oldu. 1 ayda yüzün üzerinde şehidimiz oldu. Kimsenin gıkı çıkmıyor, meydanlarda toplanmıyoruz. Bizim Allah'a dayanarak çalışma zorunluluğumuz var. Buradaki bir avuç insan inanırsa dünyayı değiştirebilir.


HÂLİD ŞEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri