10 ‘numara’lık vefa

Yeşil-beyazlı ekibin Norveçli futbolcusu Poljac: Geçirdiğim kaza sonrasında Konya’nın, Konyaspor’un ve Konyalıların bana karşı gösterdikleri ilgiyi, ettikleri duaları hiçbir zaman unutmayacağım
Konyaspor, geçirdiği trafik kazası sonrasında felç kalarak futbol kariyerini tamamlamak zorunda kalan Norveçli oyuncusu Branimir Poljac'a vefa örneği göstererek Bank Asya 1. Lig ödüllerinde kendisine takdim edilen kupanın yanı sıra, şampiyonluk primi de verdi. Poljac'ı tedavi edildiği rehabilitasyon merkezinde ziyaret eden heyet kendisine Bank Asya 1. Lig ödüllerinde takdim edilen vefa ödülünün yanı sıra, şampiyonluk primi de verdi. Başkan Bahattin Karapınar, Konya ve Konyaspor'un vefalı olduğunu genç oyuncuya gösterdiklerini belirterek, yeni sezonda 10 numaralı formanın kimseye verilmeyeceğini ve Yeşil-beyaz forma için Poljac'ın ayağa kalkmasının bekleneceğini ifade etti. Başkan Karapınar’ın yanı sıra basın sözcüsü Cengiz Yönet, teknik direktör Ziya Doğan ve futbolcu Eser Yağmur’da ziyarette hazır bulundu.

KARAPINAR:POLJAC AYAĞA KALKACAK

Kendisini aramızdan Norveç’e yolcu ederken şampiyonluk kupasını, onun sevincini ve diğer oyuncularımız kadar hak ettiği şampiyonluk primini Norveç’te ziyaret ederek vereceğimizi söyledik. Allah’ta bize verdiğimiz bu sözü tutmayı nasip etti. İnanılmaz bir mutluluk ve heyecan yaşıyoruz. Poljac’ı Norveç’e gönderirken bir dahaki karşılaşmamızda bizi daha sağlıklı bir şekilde karşılayacağının sözünü almıştık. Şimdi görüyoruz ki sağlık durumu her geçen gün iyiye doğru gidiyor. Dileğimiz bir an önce iyileşmesi. Şampiyonluk maçlarımızda Poljac’ın sinerjisini yanımızda hissettik. Kendisi de bizimle birlikteydi. Mutlu sona ulaştık. Allah bize bunu nasip etti. Ama biz Branimir Poljac’ın en kısa sürede eski sağlığına kavuşacağına inanıyoruz. Aldığımız karar sonucunda Konyaspor’umuzda 2010-2011 sezonunda 10 numaralı forma hiçbir oyuncumuza verilmeyecek. O formayı Branimir Poljac ayağa kalkarak yeniden sırtına geçirecek. Bunun olacağına yürekten inanıyoruz. Ama en önemlisi futboldan daha ziyade oyuncumuzun eski sağlığına kavuşması. Kendisine bir kez daha Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

YÖNET:POLJACLA MUTLU OLDUK

Talihsiz kazanın ardından Konya şehri ve Konyaspor camiasının Poljac konusunda gösterdiği hassasiyet birçok alanda örnek olacak bir hassasiyetti. içimizdeki samimi duygularla hareket ederek şampiyon olacağımızı ve bu şampiyonluğu da Norveç’e gelerek oyuncumuz Branimir Poljac’a armağan edeceğimizi söylemiştik. Bunu başardık. Burada oyuncumuzla ve ailesiyle birlikte olmaktan, kendisini daha sağlıklı bir şekilde görmekten dolayı büyük bir mutluluk yaşıyorum. Herkesinde benim gibi düşündüğüne inanıyorum. Biz tüm Konya şehrinin ve Konyaspor camiasının selam ve sevgilerini oyuncumuza ileterek bir an önce eski sağlığına kavuşacağına olan inancımızı tekrarladık. Bunun gerçekleşeceğine de inanıyorum” dedi.

DOĞAN:DOSTLUKLAR ÖNEMLİ

Üzücü kaza haberini aldıktan sonra tabiki bizim için önemli olan oyuncumuzun eski sağlığına kavuşmasıydı. Futbol rekabetin yanısıra duygusal bir oyunda. Biz bu duygusallığı Poljac’ın bizden ayrılmasının ardından fazlasıyla yaşadık. Ama biz bir söz vermiştik. Bu da Konyaspor’un şampiyonluğunu yaşatmaktı. Bunu başardık. Bugün kendisini ziyaret ettik. Bıraktığımız günden daha iyi ve her geçen gün sağlık durumunun iyiye gittiğini öğrendik. Sporda günü birlik başarılardan önemlisi kalıcı dostluklar kurulması. Bizde Poljac ile aramızdaki bağı sağlamlaştırdık. Kazanın etkisini üzerinden atmaya başladığını görmek güzel. Poljac’ın bir an öce iyileşmesini ve tribünden de olsa yanımızda olduğunu görmeyi çok istiyoruz.

YAĞMUR:KONYASPOR POLJAC İÇİN ÖNEMLİ

Kendisi sürekli olarak yeniden eski sağlığına kavuşacağını ve aramıza döneceğini tekrarlıyor. Tedavi ve rehabilitasyon sürecinde kişinin moralini yüksek tutmasının iyileşmesine katkı sağladığı söyleniyor. Konyaspor Poljac’ın hayata daha sıkı bağlanmasında önemli bir etken. Öncelikli isteğimiz tabi ki sağlığına kavuşması. Futbol ikinci planda. Ama ben onun güçlü iradesiyle ve hayata karşı sımsıkı tutunmasıyla bu rahatsızlığın üstesinden geleceğine ve yeniden sahalara döneceğine inanıyorum.

POLJAC:ÇOK HEYECANLANDIM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Branimir Poljac ise, “Şampiyonluk maçında kendimde sahadaymış gibi heyecanlandım. Ben takım arkadaşlarıma ve teknik heyete şampiyon olarak yeniden Süper Lige yükselecekleri konusunda inanmıştım. Bunda da haklı olduğumu gördüm. Çok büyük bir mutluluk yaşadım. Geçirdiğim kaza sonrasında Konya’nın, Konyaspor’un ve Konyalıların bana karşı gösterdikleri ilgiyi, ettikleri duaları hiçbir zaman unutmayacağım. Benim onlara vermiş olduğum bir söz var. O söz de bir an önce eski sağlığıma kavuşarak yeniden yeşil sahalara dönmek. Bunu başaracağıma inanıyorum.Konya şehrinin ve Konyaspor’un bendeki yeri çok özel ve hiçbir zaman kaybolmayacak. Konyaspor’uma Süper Lig’deki mücadelesinde de başarılar diliyorum” dedi. Ziyarette oyuncumuz Branimir Poljac’a, Bank Asya 1.Lig 2010 ödül töreninde verilen Vefa Ödülünün yanısıra şampiyonluk primi takdim edildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri