10 bin kişilik harıl harıl

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 10 bin kişilik spor salonu, Gençlik ve Spor Bakanlığına geçtikten sonra, olimpik branşların ve amatör sporcuların uğrak yeri oldu.

Eski stadın yıkılması ile birlikte, deyim yerindeyse evsiz ve yurtsuz kalan sporculara 10 bin kişilik spor ve kongre merkezi sığınılacak bir liman oldu.   Basketbol, güreş, boks, eskrim, voleybol, Wushu, judo ve birçok branşın yer aldığı salon, deyim yerindeyse harıl harıl çalışıyor.

Geçtiğimiz hafta içinde 10 bin kişilik salonda yapılan çalışmaları yerinde görmek için salonu ziyaret eden Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, ASKF Başkanı Remzi Ay, Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Recep Çınar ve Boks İl Temsilcisi Uğur Özteke hem antrenörlerle, hem sporcularla, hem de sporcu yakınları ile sohbet ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. 

Önce boks salonunu gezen heyet, daha sonra eskrim ve güreş salonlarını gezdiler. Daha sonra basketbol salonuna uğrayan spor adamları, 10 bin kişilik spor salonundan memnun bir şekilde ayrılırken, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Ersöz’e da yapılan bu çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.  Yüzlerce amatör sporcunun hizmet aldığı salonların pırıl pırıl olması da dikkatlerden kaçmazken, İl Müdürü Ömer Ersöz, önümüzdeki süreçlerde yapılacak tadilatlarla salonun çok daha şık bir hale geleceğinin altını çizdi. Ersöz, “10 bin kişilik salondan sadece sporcular değil, vatandaşlarımız da yararlanabilir. Çünkü, salon haftanın her günü ve  7/24 hizmet veriyor. Vatandaşlarımız bize başvuru yapabilir, basketbol ve voleybol salonundan yararlanabilirler. Bunun yanı sıra bireysel olarak kondisyon salonlarından faydalanabilirler. 10 bin kişilik spor salonumuz halka da açık olarak hizmetlerini sürdürecektir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri