1 puan kötü değil

Ligin en zorlu deplasmanlarından biri olan K.Karabükspor karşısında golü bularak öne geçtiklerini, sonrasında skoru açacak pozisyonları da bulduklarını ifade eden Halil İbrahim Sönmez, alınan 1 puanın kötü olmadığını düşündüğünü söyledi.

K.Karabükspor maçını değerlendiren Halil İbrahim Sönmez, "Bizim için zor bir deplasmandı. Özellikle iki hafta üst üste iyi takımlarla deplasmanda oynayacaktık. Biri K.Karabükspor diğeri de Akhisar. K.Karabükspor takımı ligdeki kötü gidişatından dolayı bizim açımızdan sıkıntılı bir takımdı. Bizimle oynadıkları maçı bir çıkış maçı olarak görüyorlardı. Bizde ligde güzel giden çıkışımızı devam ettirmek istiyorduk. Maçtan önce açıklanan kadrolara bakınca rakibimizin gerçekten çok ofansif bir kadro ile çıktığı ortadaydı. Maçı ne kadar istediklerini ilk dakikadan itibaren bize gösterdiler. Maçı iyi başladık. Golü de bulduk. İkinci yarının başında basit bir gol yedik. Bence Karabükspor deplasmanında alınan 1 puan kötü bir sonuç değil. Önümüzde Gümüşhanespor maçı var. O da bizim için zor olacak. Çünkü kupada da ilerlemek istiyoruz. Liderlik de bizim için çok önemli. Liderliği alma adına Güümüşhanespor maçı çok değerli. Sonrasında ligde Akhisar Bld ile oynayacağımız maç var. Artık K.Karabükspor maçını unutup önümüzdeki maçlara konsantre olmak istiyoruz" diye konuştu.

KATKI VERMEK İSTİYORUM

Kendi performansı hakkında sorulan soruya Halil İbrahim Sönmez, "Yani ben aldığım her dakikayı bu 1 dakikada olur, 3-5'de olur, 90 dakikada olur en verimli şekilde kullanıp takımıma katkı vermek istiyorum. Bunu başarabiliyorsam da ne mutlu bana" cevabını verdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri