1 puan da iyi

Torku Konyaspor Menajeri Seyit İçgül zorlu Trabzonspor maçı ardından yaptığı değerlendirmede dengeli bir oyun ortaya koyduklarını belireterek, güçlü rakipleri karşısında alınan 1 puanın iyi olduğunu söyledi.

Torku Konyaspor’un sahasında Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Menajer Seyit İçgül girdikleri birçok pozisyonu değerlendiremediklerini belirterek, alt sıralarla aralarındaki puan farkını korumaya çalıştıklarını ifade etti.ç

“DENGELİ BİR OYUN OLDU”
İçgül stadyuma gelenlere iyi bir futbol izlettirdiklerine inandıklarını belirterek, Maçta girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Net pozisyonlar bulduk ama istediğimiz gol vuruşunu yapamadık. Ama neticesinde 1 puan aldık. Bu ligde her puan önemlidir. Yenebileceğimiz bir maçtı. Çok istekli arzulu ve dengeli bir oyun oldu. Seyircilere iyi bir maç izlettirdiğimizi düşünüyoruz. . Ligde artık çok kritik haftalara giriyoruz. Alttaki takımlarında kazanması ile arada bir sıkışma olacak. Trabzonspor maçında alınan 1 puan iyi diye düşünüyoruz. İnşallah aradaki puan farkını koruyup ilerleyen haftalara daha rahat gireriz.” dedi.  

“EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM KONU TARAFTAR”
Yeşil beyazlı taraftarların gösterdikleri ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren İçgül, “En çok üzüldüğüm nokta taraftar oluyor. Takıma inanılmaz bir güven oluştu. Çok iyi destek oluyorlar. Onlara layık olmak içinde birkaç kat daha çalışmamız gerekiyor. Hepsine tek tek teşekkür ederim. Umarım ilerleyen haftalarda onların da desteği ile daha iyi bir konuma geleceğiz” şeklinde konuştu.

“SON VURUŞLARDA İSTEDİĞİNİ YAPAMADI”
Gekas’ın yokluğunda görev alan Thorvaldsson’un elinden geleni yaptığını belirten İçgül, uzun süredir forma giyemeyen oyuncunun son vuruşlarda istediğini gerçekleştiremediğini belirtti. İçgül ilk defa forma giyen Vukovic’in performansıyla ilgili olarak ise şu şekilde konuştu, “Thorvaldsson uzun süredir oynamıyordu. Son 2 hafta oynanan maçlarda forma giydi. iyi mücadele etti fakat son vuruşlarda maç eksiğinden dolayı istediğini yapamadı. Ama bu işler kolay değil birden bire olmuyor. Ayrıca Vukovic bugün ilk kez oynadı. Onunda iyi mücadele ettiğini düşünüyorum.”

“BU HAFTA KORSEYLE OYNAYABİLİR”
Kaburgasında çatlak bulunan Gekas ile de ilgili son bilgileri paylaşan Seyit İçgül, “Gekas’ta Salı günü aramıza katılacak. Kaburgasında çatlak var. Hoca da izin verirse korse ile oynayabilir. “ dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri