1. Lig'e çıkacağız

Torku Selçuk Üniversitesi'nde krizden çıkış arayışları sürüyor. Kötü gidişi değerlendiren Torku Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Kerem Öten, “Fikstür avantajımız devam ediyor. Seneye 1. Ligde olacağız” diye konuştu

Basketbol 2. Liginin ilk yarısında iyi bir grafik çizen Torku Selçuk Üniversitesi'nin son maçlarda aldığı peş peşe yenilginin ardından yaşadığı düşüşü değerlendiren Torku Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Kerem Öten, “Kötü bir süreç yaşadık. Ancak helen fikstür avantajımız var.İlk iki şansımız devam ediyor. 3 bile olsak muhtemel rakiplerimizi yenecek güçteyiz. Torku Selçuk Üniversitesi gelecek yıl 1. Lig'de mücadele edecektir”dedi.

YABANCILARDAN VERİM ALAMADIK

Ligin ilk yarısına lider tamamlamasına rağmen ikinci yarıda büyük bir düşüş yaşayan Torku Selçuk Üniversitesi'nin halen şansının devam ettiğini ifade eden Öten, “İlk yarıda iyi oynayan takımla 5 maçta 4 mağlubiyet alan takım aynı takım. Hiç bir şey değişmedi. Tek değişen rakiplerimiz. Rakipler devre arasında yaptıkları transferlerle fark oluşturdular. Özellikle yaptıkları yabancı transferlerle skorer oyuncuları kadrolarına katarak başarı elde ettiler. Biz ise yabancı oyuncularımızdan gereken verimi alamadık. Açıkça söylüyorum yabancı oyuncularımız katkı vermediler. Bu durumda bizim ikinci yarıdki düşüşümüzün en büyük nedeni oldu” ifadelerini kullandı.  

YABANCI TAKVİYESİ YAPILACAK

Hoca probleminin halledilmesi ve kaliteli bir antrenör ile anlaşılmasının ardından ilk yapacakları işin  skorer bir yabancı oyuncu ile sözleşme imzalamak olacağını söyleyen Öten, “Önümüzdeki günlerde  Amerikalı skorer bir oyuncuyu transfer edeceğiz. Kaliteli bir antrenör ve iyi bir transferle tekrar kazanmaya başlayacağız. Bu takım güvenmekten başka şansımız yok. Gelinen nokta itibari ile gerekli önlemleri alacağız ve tekrar takımın eski formuna geri dönmesi için elimizden geldiğince destekleyeceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri