1. Kümenin son takımları bugün belli oluyor.

Futbol 2. Amatör Kümede heyecan geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı

4. grupta oynanan karşılaşmaların ardından gruplarını lider tamamlayan ekipler yeni sezonda 1. Kümede mücadele edecek. 1. Küme’ye yükselecek olan son iki takım bugün oynanacak Play-Off maçları sonunda belli olacak. Futbol 2. Amatör Küme Play-Off maçlarının programı hafta içi Konya ASKF binasında yapılan kura çekimiyle belirlendi. Mücadaleler Şehit Muharrem Samur Stadında oynanacak.  Saat 13.30’da Yeniceoba Gençliği Belediyespor ile Araplarspor, saat 15.30’da ise Akşehir Belediye Kültürspor ile Ereğli Gençlikspor karşı karşıya gelecek.

Maçların berabere bitmesi durumunda 15’ar dakikalık iki uzatma devresi oynanacak, eşitlik yine bozulmazsa bu kez penaltı atışlarına geçilecek. Bu maçları kazanan iki takım, 1. Küme’ye yükselecek son takımlar olacak. A Grubunda Akşehir Gençlikspor. B grubunda İhsaniye Gençlerbirliği, C grubunda Hakimiyetspor ve D grubunda da Karapınar Esnafspor 1. Kümeye yükselmişti. Minikler futbolda ise heyecan tüm hızıyla sürüyor. Selçuklu Belediyesi Sentetik Sahasında 3 karşılaşma oynanacak. Program şu şekilde: 13.00 Karabağ Gençlerbirliği−Kozağaçspor, 14.30 Ereğlispor−Konya 1907,16.00 Havzanspor−Konya İdman Yurdu.

BASKETBOL HIZ KESMİYOR

Minikler basketbol yerel ligine bugün oynanacak karşılaşmalar ile devam edilecek. 100. Yıl Spor Salonunda oynanacak mücadelelerin programı şu şekilde: 11.00 Genç SÜSK−Konya İdman Yurdu, 12.15 Konyagücü−Selçuk Üniversitesi, 13.30 Yeni Sağlıkspor−Pemspor, 14.45 Ulusoy−Diltaş.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri