1.Amatör’de 2.hafta sona erdi

1.Amatör’de 2.hafta evinde ağırladığı Sarayönü’nü 1-0 yenen Cihanbeyli Belediye ile Seydişehirgücü’nü 8-0 mağlup eden Seydişehir Belediye gruplarında haftayı lider tamamladı

Konya 1.Amatör Küme’de 2.hafta maçları cumartesi ve pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.A Grubu’nda Cihanbeyli Belediyespor haftayı lider tamamlarken B Grubu’nda ise Seydişehir Belediyespor haftayı lider tamamladı.  A Grubu’nda Taşkentspor haftayı bay geçerken B Grubu’nda ise Yeni Meramspor haftayı bay geçti.

CİHANBEYLİ LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

1.Amatör Küme A Grubu’nun güçlü ekiplerinden Cihanbeyli Belediyespor evinde Sarayönüspor’u ağırladı. Rakibini 1-0’lık skorla geçen Cihanbeyli liderliğini sürdürdü. Polatoğlu Ahşapspor ise evinde ağırladığı Kulu Belediyespor’u 1-0 yenerken Konya Demirspor ise deplasmanda konuk olduğu Monivaspor’u 3-1’lik skorla geçti. Ergesspor ise evinde ağırladığı Yunakspor’u  8-0 yendi. Grupta Taşkentspor ise haftayı bay geçerek tamamladı.

DERBİDE SEYDİŞEHİR BELEDİYE GÜLDÜ

B Grubu’nda ise Seydişehir derbisinde gülen taraf Seydişehir Belediyespor oldu. Evinde ağırladığı Seydişehirgücü’nü 6-0 yenen Seydişehir Belediyespor haftayı lider olarak kapatırken Huğluspor ise evinde ağırladığı güçlü rakibi Beyşehir Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. Haftanın açılış maçında cumartesi günü karşı karşıya gelen Selçuk Üniversitespor ve Selçuklu İdmanyurdu sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken Ak İnşaat Sanayispor ise evinde ağırladığı Bozkır Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı. Grupta Yeni Meramspor ise haftayı bay geçti.

AHMET SÜTCÜ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri