1.Amatör Küme’de zirve alev aldı

1.Amatör Küme Futbol Liginde 11. hafta heyecanı dün oynanan karşılaşmalarla devam etti.

A Grubu’nda açık ara liderliğini devam ettiren Statspor, dün 3 Nolu saada oynanan m açların ilkinde Hakimiyetspor ile karşı karşıya geldi. Ligin alt sıralarından kurtulmanın hesaplarını yapan Hakimiyet’i 3-1 mağlup eden Stat, puanını 31’e çıkardı ve zirvede mutlu sona doğru emin bir adım daha attı. 8 puanda kalan Hakimiyet ise adeta ligin dibine demir attı.

Günün ikinci maçında ise B grubu takımlarından Cihanbeyli Belediyespor ile Derespor karşı karşıya geldi. 19 puanlı iki takımın zirve için verdiği mücadele büyük bir çekişmeye sahne olurken maçın son anlarında çıkan olaylar ve havada uçuşan kırmızı kartlar haftaya damgasını vurdu. Mobilyacılar’ın ardından 2. ve 3. sırada bulunan takımlar her iki yarıda attıkları tek golle maçtan 1-1 berabere ayrıldılar ve puanlarını 20ye çıkartarak zirve yarışında birbirlerini geçemediler. Maçın uzatma dakikalarında Derespor ceza alanı içinde meydana gelen bir olayda sinirlerine hakim olamayan futbolcular arasında arbede yaşandı. takım hocalarının ve polislerin müdahaleleri ile yatıştırılan olaylar sonucunda Derespor’dan 4, Cihanbeyli Belediyespor’dan ise 3 futbolcu maçın hakemi Mehmet Himyeri tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.
3 Nolu Saha’da oynanan son maçta ise Demirspor, zirveye oynayan iki takımın kaybettiği mücadelenin ardından adeta 9 puan değerinde bir üç puan aldı. Cihanbeyli ve Derespor’u 18 puanla takip eden Demirspor, ligin zorlu ekiplerinden Havzanspor ile karşı karşıya geldi. Henüz 2. dakikada 1-0 mağlup duruma düşen Demirspor toparlanmakta gecikmedi ve Namık’ın 4 gol attığı ve adeta yıldızlaştığı karşılaşmayı 4-2 kazanmasını bildi. Aldığı bu çok öneli galibiyetle puanını 21’e çıkartan Demirspor, bir taraftan Cihanbeyli ve Derespor’u geride bırakırken bir diğer taraftan da haftayı 21 puanla bay geçen Mobilyacılar Sitespor’u yakalamanın mutluluğunu yaşadı.

STATSPOR:3 HAKİMİYETSPOR: 1
SAHA: 3 Nolu
HAKEMLER: Hulusi Akırşan, Ömer Uzunoğlu, Fikri Öztunç
STATSPOR: Yasin, Amil, Mehmet, Mustafa, Metin, Yasin Uluçay, İbrahim, Abidin (Ramazan), Nebi (Fırat), Onur
HAKİMİYETSPOR: Adem, Hasan Ali, Fatih, Hacı (İbrahim), Süleyman (Hüseyin), Durmuş, Mehmet İriş, Bekir, İbrahim, Yasin, Eyüp.
GOLLER: Dk 22 Nebi, Dk 35 Onur, Dk 69 İbrahim (Statspor), Dk 60 Süleyman (Hakimiyetspor)

CİHANBEYLİ BELEDİYESPOR:1 DERESPOR: 1
SAHA: 3 Nolu
HAKEMLER: Mehmet Himyeri, Mustafa Saraçoğlu, Sevgi Kaya
DERESPOR: Mehmet, Sevba, Fatih Cengiz, Fatih Başak, Adil (Mustafa), Halit (Remzi), Yunus, Sinan, Seyit, Hasan, Ahmet.
CİHANBEYLİ BELEDİYESPOR: Eray, Harun (Deniz), Vehbi, Orhan, Ramazan, Burçin, Hacı, Ferit (Hasan), Mehmet, Burhan, Barış (Yakup).
GOLLER: Dk 4 Ferit (Cihanbeyli) Dk 81 Hasan (Derespor).
KIRMIZI KARTLAR: Dk 90+1 Orhan, Ramazan, Yakup (Cihanbeyli Belediyespor) Dk 90+1 Fatih Başak, Yunus, Ahmet, Seyit (Derespor).

DEMİRSPOR: 4 HAVZAN: 2
SAHA: 3 Nolu
HAKEMLER: Yasin Şahin, İsmail İnan, Ertan Kervan
DEMİRSPOR: Süleyman, Kerim, Ali Sefa, Mustafa, Ferat, Fatih, Burak, Servet, Namık, Yaşar, Ali Elibol.
HAVZANSPOR: Güler, Orhan, Ethem, Mustafa, Şükrü Özkul, İlhan, Yasin, Oğuz, Şükrü Aydın, İsmail, Murat.
GOLLER:  Dk 15, 20, 55 ve 75 Namık (Demirspor), Dk 2 Oğuz, Dk 60 Orhan (Havzanspor)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri