1-1'imizi yerken Aksaray yol aldı

Bölgesel Amatör Lig 5. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor, sezonun en kritik virajı olan Çumra deplasmanında 1-1 berabere kaldı

BAL Lig'inde mücadele eden Konya takımları Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile Sarayönü Belediyespor birbirlerinin önünü keserken, 68 Yeni Aksarayspor, Niğde'yi deplasmanda 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha geçti.

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor'a Çatalhüyük Çumra Belediyespor engeli. Grupta Aksarayspor ile şampiyonluk yarışı veren Sarayönü Belediyespor, Çumra deplasmanında büyük bir yara aldı. İki Konya takımı birbirlerine engel olurken, Niğde Belediyespor, 68 Yeni Aksarayspor'a 1-0 mağlup olarak siyah-beyazlı takımın yolunu açtı. Başka bir deyişle, Konya takımları birbirlerinin önünü keserken, parsayı toplayan da 68 Yeni Aksarayspor oldu. Lig'in kaderini belirleyecek maç  Çumra'da oynandı. Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor sezonun 24. hafta maçında 1-1 berabere kaldı. Bu sonuç iki temsilcimize de yaramazken 68 Yeni Aksarayspor Niğde Belediyespor'u 1-0 yenerek zirve yarışında Sarayönü Belediyespor ile arasındaki puan farkını 3'e çıkardı. Sarayönü Belediyespor bu maça çıkmadan önce lider Aksarayspor ile arasında 1 puanlık fark bulunuyordu. Yeşil-siyahlı ekip diğer temsilcimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalınca aradaki puan farkı 3'e çıktı. Sarayönü Belediyespor 1 puanlık farkı koruma avantajını değerlendiremedi.Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise aldığı beraberlikle puanını 39 yaptı. Ancak alınan 1 puan sıralamadaki yerlerini korumaya yetmedi. Çumra İlçe Stadında oynanan maçın ilk yarısında ev sahibi ekip Çatalhüyük Çumra Belediyespor daha etkili başladı. İlk yarısında kırmızı-yeşilli ekip daha derli toplu göründü. Mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi. 2. yarıda ise Sarayönü Belediyespor oyuna hakim olan taraftı. Çumra kalesine gol için yüklendiği dakikalarda ev sahibi ekip Ömer'le 1-0 öne geçti. Gol 55. dakikada geldi. Bu dakikadan sonra beraberlik sayısı arayan Sarayönü Belediyespor ise 65. dakikada Erhan'la skora dengeyi getirdi. Bu dakikadan sonra iki ekipte gol bulamayınca karşılaşma 1-1 sona erdi. Uzatma dakikalarında ev sahip ekip oyuncusu İsmail 2. sarı karttan kırmızı kart gördü.

SELÇUKLU POZANTI İLE 1-1 BERABERE KALDI

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden bir başka temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ise sahasında Alpin Pozantı ile 1-1 berabere kaldı. Mavi-beyazlı ekip 50. dakikada Burak'ın attığı golle 1-0 geriye düştü. 70. dakikada ise Yusuf takımına beraberlik sayısını getirdi. Karşılaşma bu skorla tamamlandı.

STAD: Çumra İlçe

HAKEMLER: Özel Güngör, Seyfullah Kaya, M. Zahit Kahraman

ÇATALHÜYÜK ÇUMRA BELEDİYESPOR: Erdi, Hasan, Sabit, Ahmet, Salih, Melih, Veysel(İsmail),Ömer, Kenan, Timur, Mehmet

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: İrfan, Mustafa, Tunay, Turan, Yakup, M. Kademli, Erhan, Ali Osman, Adil, Uğur, Hakkı

GOLLER: Dk 55 Ömer(Çumra), 65 Erhan(Sarayönü)

KIRMIZI KART: 90+3 İsmail(Çumra)

merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri