Serin, ilk MANı teslim etti

Serin, ilk MANı teslim etti

MAN bayiliğini alarak 2012 yılına hızlı bir giriş yapan Serin, ilk teslimatını Dikili Nakliyecilike yaptı. Dikili Madencilik bir adet MAN TGX 18400 ve bir adet Serin Damper Treyleri filosuna kattı

2012 yılında MAN bayisi olan Serin Treyler, ilk MAN TGX 18400 teslimatını Dikili Nakliyecilik Ltd. Şti’ne yaptı. Serin Treyler’in merkez fabrikasında düzenlenen teslimat törenine Dikili Nakliyecilik Ltd. Şti Genel Müdürü Mustafa Dikili, Serin Treyler Satış ve Pazarlama Müdürü Yaşar Erkan ve Satış ve Pazarlama Sorumlusu Mustafa Heybetli katıldı.
Düzenlenen teslimat töreninde konuşan Mustafa Dikili, “1979 yılında kurulan şirketimiz yurt genelinde LPG nakliyeciliği yapan bir firma olmakla birlikte 2011 yılında yurt içerisinde şehirlerarası nakliyecilik işinde de hızla büyüme göstererek araç kapasitesini genişlemeye devam etmektedir. Serin Treylerin Konya’da MAN bayiliğini aldığını öğrendik ve çok sevindik. Çünkü Serin’in satışa sunduğu tüm araçların arkasında olan bir firma olması çekicilerde de bu güveni bize sağlamıştır. Bu yüzden hem çekicimizi hem de treylerimizi Serin Treyler’den almayı uygun bulduk. Bundan da çok memnunuz” dedi.
Serin Treyler Satış ve Pazarlama Müdürü Yaşar Erkan ise, “İş ortaklığından dolayı Mustafa Dikili’ye çok teşekkür ediyor ve bu ortaklığın uzun süreli olmasını diliyoruz” dedi.  Erkan şunları söyledi: “MAN kamyon ile yaptığımız iş ortaklığı çerçevesinde devamlı olarak sürekçi iyileştirme politikasını takip ederek müşterilerimizin en doğal hakkı olan kaliteli hizmeti sunmak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Dileğimiz bizimle ilişkisi olsun ya da olmasın tüm müşterilerimizin bu kaliteli ve sınırsız hizmetlerden yararlanmasıdır. Bugün burada yapmış olduğumuz hem çekici hem de treyler teslimatı, Serin Treyler olarak 2012’de de piyasadan beklediğimiz talebi alacağımızdan emin olduğumuzun bir göstergesi olmuştur.”
MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.