Serhat Akın imzaladı

Serhat Akın imzaladı

Norveçli Poljac'ı renklerine bağlayan, Konyaspor, dün Serhat ile sözleşme imzaladı. Kartal, 2 oyuncu daha alacak

Norveçli Poljac'ı dün renklerine bağlayan, bugün Serhat Akın ile sözleşme imzalayan Konyaspor, 2 oyuncu daha alacak.Konyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, sezonun ikinci yarısının başlamasına birkaç gün kala transfer çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.Teknik heyetin üzerinde durduğu, takıma katkı sağlayacak futbolcular üzerinde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kuntoğlu, transferleri kamp döneminde bitirmek istediklerini, ancak bazı aksaklıklar yüzünden gerçekleştiremediklerini anlattı.Güzide bir takım kurduklarını ve ara transferde kadroyu daha da güçlendirmeye çalıştıklarını dile getiren Kuntoğlu, ''Yeni transferimiz Serhat Akın, takıma büyük katkı sağlayacak. Bu akşam (dün) bir oyuncuyla daha anlaşabiliriz. Ardından bir oyuncu daha alacağız. Ara transferde takıma 4 oyuncu kazandırmış olacağız'' dedi.
Serhat Akın ise Konya'da olmaktan mutluluk duyduğunu, kente gelişinde çok iyi karşılandığını söyledi. Hedefleri olan bir takıma geldiğini ifade eden Akın, ''Konyaspor'u bulunduğu konumdan daha yukarılara taşımak için çalışacağım. Takım arkadaşlarımla birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum'' diye konuştu. Konuşmaların ardından Serhat Akın, bir yılı opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşmeyi imzaladı.
BÜLENT BUGÜN İMZAYA GELİYOR
Yeşil-beyazlı temsilcimizin transfer taarruzu sürüyor. İlk olarak önceki gün Norveçli Poljac’a, dün de Kocaelispor’dan ayrılan Serhat Akın’a imza attıran yeşil-beyazlıların bugün ise yine Kocaelispor ile yollarını ayıran Bülent Bölükbaşı’na imza attıracağı açıklandı. Dün akşam Konya’ya geleceği duyurulan tecrübeli futbolcuyla bugün Tatlıcak Tesisleri’nde sözleşme imzalanması bekleniyor. Öte yandan transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren yeşil-beyazlı transfer komitesi Mısırlı futbolcu Ayman ve Ankaraspor’un Meksikalı yıldızı De Nigris ile de temasta oldukları, bu futbolcuların durumlarının da bugün belli olacağı bildirildi. De Nigris’in maliyetini düşürmeye çalışan yöneticilerin bu transferi de tamamlayarak forvet açığını kapatmayı düşündüğü öğrenildi.
FUTBOLCULAR PARALANDI
Kartal’da sıkıntılı günler sona eriyor. Ekonomik olarak sıkıntı yaşayan ve uzun süredir futbolcuların alacaklarını ödeyemeyen Konyaspor’da, Ankaraspor maçı öncesinde futbolculara ödeme yapıldığı ve yeşil-beyazlı futbolcuların maç başı alacaklarının verildiği bildirildi. Yarın ligde Ankaraspor ile 17. hafta müsabakasına çıkacak olan ekibimizde, futbolcuların yapılan bu ödemelerle morallerinin yerine geldiği öğrenildi. Konyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Bingöl, futbolculara ödenmesi gereken maç başı primlerinin ödendiğini belirterek, “Yönetim kurulu olarak, bu sıkıntılı süreçte, elimizden geldiği kadar futbolcularımızı madur durumda bırakmamaya özen gösteriyoruz. Bu çerçevede, futbolcularımızın maç başı alacaklarını da ödeyerek kafalarının rahat olmasını sağladık. Umut ediyorum  ki, kulüp olarak çektiğimiz ekonomik sıkıntılarımızdan bir an önce kurtuluruz” dedi.
KONYASPOR BUGÜN GİDİYOR
Diğer taraftan, yeşil-beyazlı ekibimizin Ankara seferi bugün başlıyor. Ligde uzun aradan sonra 17. hafta maçında Ankaraspor’a konuk olacak yeşil-beyazlılar, Konya’da ki hazırlıklarına bugün sabah yapacağı çalışmayla nokta koyacak ve öğle yemeğinden sonra ankara’ya hareket edecek. Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya’nın kafile başkanlığında Ankara’ya gidecek olan yeşil-beyazlılar, Ankara'da Crom Plaza Otel’de konaklayacak. Ankaraspor maçıyla ilgili son çalışmasını da Akşam saatlerinde Ankaragücü’nün Tandoğan Tesislerinde gerçekleştirecek olan ekibimizde morallerin yerinde olduğu kaydedildi. Konyaspor’da Ankaraspor maçı sonrasıysa futbolculara 1 günlük izin verilecek ve Ankaragücü maçı hazırlıkları pazar günü başlayacak.
RESİM ALTI
Norveçli Poljak’tan sonra dün de Kocaelispor’dan ayrılan Serhat Akın ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Konyaspor’da şimdi gözler Ayman, Bülent Bölükbaşı ve De Nigris’e çevrildi. Serhat, Konyaspor’a gelmekten mutlu olduğunu söyledi ve ilk çalışmaya dün çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.