Sergen Yalçın umut oldu

Sergen Yalçın umut oldu

Ligde ateş hattında bulunan Atiker Konyaspor’da iki hocanın ardından takımın başına getirilen Sergen Yalçın 4 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi alarak camiaya umut oldu. Sergen hocanın bu başarısını kalan 6 maçta devam ettirmesi bekleniyor

Bu sezon ligde aradığını bulamayan Atiker Konyaspor iki teknik adamın takımın başına gelen Sergen Yalçın ile çıkışa geçti.  Mehmet Özdilek’le yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Sergen Yalçın yönetimindeki Konyaspor, ilk maçında Galatasaray’a deplasmanda 2-1 yenildi. Bu maçtan sonra sahasında Kayserispor’u 2-0 yenen yeşil-beyazlılar önceki hafta ise küme düşme hattındaki rakibi Osmanlıspor’la deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Son olarak Sivasspor’u 5-0 mağlup eden Konyaspor, Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de yenilgi alarak toplam 7 puan topladı ve kalan haftalar için ümitlendi. Sergen Yalçın, bugüne kadar başına geçtiği takımlardaki ilk 7-8 haftalık performansla dikkat çekmişti.  Yalçın’ın kalan 6 haftada bu karnesini devam ettirmesi bekleniyor.

GÖZLER ANTALYASPOR’DA

Son haftalarda çıkışa geçerek kümede kalma adına umutlanan Atiker Konyaspor’da gözler deplasmanda oynanacak Antalyaspor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip bu maça galibiyet parolası ile hazırlanıyor.  Geride kalan 3 haftada 7 puan toplayan ve moral depolayan Atiker Konyaspor rakibini de yenerek ateş hattından çıkmak istiyor.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Atiker Konyaspor’da Antalyaspor hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekipte Amir ve Moke’nin sakatlıkları devam ederken bu iki oyuncu dışında eksik oyuncu bulunmuyor.  Antrenmanlarda oyuncuların moralli ve hırslı olması camiayı sevindiriyor

ANTALYA MAÇINI ÜMİT ÖZTÜRK YÖNETECEK

Atiker Konyaspor'un 15 Nisan Pazar günü saat 16.00'da deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçını hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Mehmet Kısal yapacak. Kritik mücadelenin dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.