Sergen GS'ye kaybetmiyor

Sergen GS'ye kaybetmiyor

Atiker Konyaspor yeni hocası Sergen Yalçın'la Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı. Sergen Yalçın'ın Galatasaray'a karşı ilginç bir istatistiği bulunuyor. Yalçın Galatasaray'a karşı 6 maçta sadece 2 kez kaybetti.

Atiker Konyaspor’la sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan, teknik direktör Sergen Yalçın, yeşil-beyazlı takımla ilk antrenmanına önceki gün çıktı. Sergen Yalçın, imza töreni sonrası ayağının tozuyla antrenmana çıktı. Antrenman öncesi oyuncularla tek tek tokalaşan Sergen, yeni öğrencileriyle tanıştı. 45 yaşındaki teknik adam, oyuncularla da saha içinde bir toplantı yaparak takımın son durumunu masaya yatırdı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, top kontrolü ve pas çalışmasıyla tamamlandı.

GALATASARAY'A KARŞI ŞANSI TUTUYOR

Atiker Konyaspor’un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray’a karşı çıktığı 6 maçta sadece iki kez mağlup oldu

. Atiker Konyaspor’un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, ilk maçına Galatasaray karşısında çıkacak. 45 yaşındaki başarılı çalıştırıcı, ilk randevusunda Türk Telekom Stadı’nda lig liderine karşı zorlu bir sınav verecek.

Sergen Yalçın, daha önce çalıştırdığı takımlarla Galatasaray’a karşı çıktığı 6 maçta sadece iki kez mağlup oldu. Söz konusu 6 maçta Yalçın’ın takımları 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Sergen Yalçın yönetiminde Kayserispor, geçen sezon Galatasaray’ı deplasmanda 2-1 mağlup etmişti.

Öte yandan Sergen Yalçın ilk maçlara fırtına gibi başlıyor. Başarılı teknik direktörün, ilk 8 haftalık periyotta Gaziantepspor’la 17, Kayserispor’la 15 ve Sivasspor’la da 14 puan topladı.

SERGEN'İN İLK SIKINTISI DEFANS OLACAK

Atiker Konyaspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın Galatasaray maçı öncesinde ilk sıkıntıyı defans kurgusunda yaşayacak.   Yalçın sarı kart cezalısı cezalı Ali Turan ile çapraz bağları kopan Petar Filipovic'in yerine Galatasaray'a karşı nasıl bir defans kurgusu ile çıkacağı merak konusu oldu. Atiker Konyaspor'da stoperin ilk adayı Wilfred Moke. Bu mevkide büyük tartışmalara neden olan Moke'nin yanında ise yanında ise Selim Ay’ın şans bulması bekleniyor. Bu iki ismin alternatifleri ise Jens Jonsson ve Volkan Fındıklı. Konyaspor’un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, zorlu randevuya kadar daha önceki maçları izleyecek ve hafta boyunca yapılacak antrenmanlardaki son duruma göre bu mevki için son kararını verecek. Sergen’i bu maçta en çok stoper mevkisinde vereceği karar zorlayacak.

TARAFTARA MESAJ GÖNDERDİ

Atiker Konyaspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, önlerindeki zorlu süreçte taraftarlara çok ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, "Taraftar takımlar için çok önemli. Özellikle bizim için normalinden çok daha önem taşıyor. 12 adam olarak bizim taraftar desteğine ihtiyacımız var. İç saha maçlarında taraftar itici güç olmalı. Ben Konyaspor taraftarında bu potansiyelinin olduğunu düşünüyorum. Bu desteği mutlaka vereceklerdir. Biz de onlara en iyisini vermeye çalışacağız" dedi.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum