Şer Üçgeni Konya’da motor diyecek

Şer Üçgeni Konya’da motor diyecek

Şer Üçgeni-Yılanların Öfkesi adlı dizi-sinema filmi Konya’da çekilecek. Ramazan ayından sonra çekilecek film, dizi-sinema formatında olacak.

Şer Üçgeni-Yılanların Öfkesi adlı dizi-sinema filmi Konya’da çekilecek. Ramazan ayından sonra çekilecek film, dizi-sinema formatında olacak.

Film hakkında bilgi vermek amacıyla Yörük Obası’nda basın mensuplarıyla biraraya gelen filmin Konsept Danışmanı Gazeteci-Yazar Muhsin Akıl, Yönetmen Selim Kemal Dağlı, Genel Koordinatör Buket Türkyılmaz ve Görüntü Yönetmeni  Deniz Çöp, filmin Konya’nın sırlarını ortaya çıkaracağını belirtti. Filmin içerisinde yaklaşık 100 yıllık bir tarihi işleyeceklerini ifade eden Yönetmen Selim Kemal Dağlı, “Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır” sözünün arkasında durarak yola çıktıklarını söyledi. Türk tarihinin en önemli merkezlerinden biri olan Konya’da film çekmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Dağlı, “Biz sinema filminin içerisinde ünlülere yer vereceğimiz gibi Konya’nın içinde de oyuncular seçeceğiz. Çünkü burada Konya’nın değerlerine yer vereceğiz. Dizimiz şimdiye kadar televizyonlarda yayınlanan dizilerden çok farklı bir görselliği ve teknik ayrıcalığı olacaktır. Yani teknolojinin tüm imkânlarından faydalanılarak izleyicilerimize aksiyon, heyecan ve gizem dolu sahneleriyle Hollywood tadında bir dizi film sunacağız” dedi. Şer Üçgeni ve Yılanların Öfkesi kitaplarının yazarı ve filmin Konsept Danışmanı Gazeteci-Yazar Muhsin Akıl ise “Yaptığım araştırmalar sonucunda Konya’nın gün yüzüne çıkmayan sırlarını ortaya çıktı. Konya’nın kültür mirasını destek vererek gelişmesini sağlayacağız ve Konya’nın değerlerini yaşatacağız” diye konuştu. Amaçlarının uluslararası şer odakları ve Türkiye’deki işbirlikçilerinin gerçek yüzünü ortaya çıkartmak olduğunu belirten Akıl, “Hiçbir etnik ayrım yapmadan nasıl bir devlet ve millet olduğumuzu gözler önüne sererken aynı zamanda da özellikle manevi ve milli değerlerin, duyguların ve reflekslerin önemi konusunda çok derin ve önemli mesajlar sunmayı hedefledik” diye konuştu.
MEHMET AKİF SÜTÇÜ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.