Şenlikoğlu'ndan Esra Elönü'ye tesettür sopası!

Şenlikoğlu'ndan Esra Elönü'ye tesettür sopası!

Yazar Esra Elönü'nün sunumuyla ekrana gelen Araf'ta Sorular'a bu hafta İslami camianın önde gelen yazarlarından Emine Şenlikoğlu konuk oldu

Sivri dilliliği ile tanınan yazar Emine Şenlikoğlu "dandik tesettür" açıklaması yaptıktan sonra Esra Elönü'nün örtünme tarzına kızarak "Bir sopa getirin şunu döveyim" dedi.

Kendine has üslubuyla dikkat çeken yazar Esra Elönü'nün sunduğu Ülke TV'de ekrana gelen 'Araf'ta Sorular'ın bu haftaki konuğu, gerek yazdığı kitaplar gerek söylemleriyle her daim çok konuşulan yazar Emine Şenlikoğlu oldu. İslami kesimin sivri dilli yazarı Şenlikoğlu programda tesettür firmalarına ve örtünme tarzlarına eleştirilerde bulundu. Emine Şenlikoğlu'nun eleştirilerinden nasibini program sunucusu Esra Elönü de aldı.

"BİR SOPA GETİRİN ŞUNU DÖVEYİM"

Esra Elönü'nün tesettür sorusu üzerine Şenlikoğlu, "Tesettür firmaları hem şık hem tesettüre uygun kıyafetler dikemezler mi? Dikebilirler. Ne gerek var dandik şeyler yaptılar!" diyerek Esra Elönü'nün kıyafetinin tesettüre uygun olmadığını söyledi. Canlı yayında Yazar Şenlikoğlu Elönü'ye "Mesela boğazın görülüyor. Senin boğazının görünmesi tesettüre uygun mu?" eleştirisine Elönü'nü itiraz etti. Bu itiraza Şenlikoğlu, "Ya bir sopa getirin şunu döveyim." karşılığını verdi.

"Erkek tesettür"üne de değinen Şenlikoğlu "Erkeği de kadını da bol giymek zorundadır" dedi. Yazar, yeni örtünen genç kızlar için örtünmenin sadece saçı kapatmakla olmadığına, bol ve uzun giyinmeleri gerektiği ile ilgili tavsiyelerde bulundu.

Esra Elönü'nün sunduğu Araf'ta sorular her hafta pazartesi 22.00'de Ülke TV'de ekrana geliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum