Şen ailesinin acı günü

Şen ailesinin acı günü

ASC Metal Endüstri ve Gençlik Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Şen, Şen Demir Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şen ve Bayram Şen’in anneleri Emine Şen (89) vefat etti

ASC Metal Endüstri ve Gençlik Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Şen, Şen Demir Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şen ve Bayram Şen’in anneleri Emine Şen (89) vefat etti.

5 evladı bulunan Şen bir süredir tedavi altında  bulunuyordu. Yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitiren merhumenin cenaze namazı Hacı Veyis Camii’nde kılındı.

Cenaze namazına Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyeleri Mustafa Özkafa ve Mehmet Şen, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Mehmet Parlak, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut, Kanal 42 Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim ile Şen ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı.

2-1.20160202145938.jpg

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhumenin naaşı dualarla Üçler Mezarlığı’na defnedildi. Merhaba Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, Şen ailesine ve sevenlerine de başsağlığı diliyoruz.

merhabahaber.com

2-2.20160202150047.jpg

img_1129.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.