Sempatik tavrıyla yarışmaya damgasını vurdu

Sempatik tavrıyla yarışmaya damgasını vurdu

Dün akşam yeni bölümü ile ekrana gelen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’de Zeynep Bayraktar adlı yarışmacı kendine hayran bıraktı.

Ünlü sunucu Kenan Işık’ın sunumu ile ATV’de ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programına dün (1 Mayıs) Zeynep Bayraktar adında bir yarışmacı katıldı. Ancak Zeynep Bayraktar, ilk soru ya da kolay soruda elenerek değil başarı hikayesi ve anlattıkları ile adından oldukça söz ettirdi.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE YARIŞMACI KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Son zamanlarda çeşitli konularla gündeme gelen ATV’nin yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’e bu kez Zeynep Bayraktar isimli yarışmacı damga vurdu. İlginç tarzı ve hayat hikayesi ile dikkati çeken Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencisi olan yarışmacı Zeynep Bayraktar, anlattıklarıyla yarışmanın sunucusu Kenan Işık'ı da çok güldürdü. Daha önce hemşirelik okulunu bırakan yarışmacının amacı 30 bin lira kazanarak ailesine destek olmaktı.

"BABAM KÖTÜ YOLA DÜŞMEMDEN KORKTU"

Sinema ve televizyon alanına gönül vermesine Gümüşhane'de yaşayan ailesinin izin vermediğini söyleyen Zeynep Bayraktar, magazin izleyen babasının kötü yola düşecek endişesiyle televizyon okumasını istemediğini söyledi. Konuşma şekli ve anlattıkları herkesin sempatisini kazanan Zeynep Bayraktar, yarışmada büyük bir başarı göstererek, 125 bin lira ile ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.