Sema Sağlık Çalışanları Derneği, Diş Hekimlerini Unutmadı

Sema Sağlık Çalışanları Derneği, Diş Hekimlerini Unutmadı

Mersin Sema Sağlık Çalışanları Derneği tarafından Büyükşehir Belediyesi Kongre Sarayı’nda diş hekimleri için etkinlik düzenledi. Çok sayıda sağlık çalışanı ve diş hekiminin katıldığı etkinlikte yapılan çalışmalarla ilgili...

Mersin Sema Sağlık Çalışanları Derneği tarafından Büyükşehir Belediyesi Kongre Sarayı’nda diş hekimleri için etkinlik düzenledi.

Çok sayıda sağlık çalışanı ve diş hekiminin katıldığı etkinlikte yapılan çalışmalarla ilgili Dr. Hasan Sarı tarafından bir sunum gerçekleştirildi.

Sema Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı İbrahim Sedat Deviren, birleştirici rol model olarak çok ses ve tek yürek olmaya devam edeceklerini belirtti. Dernek Başkanı Deviren, sağlık camiası olarak dün olduğu gibi bundan böyle de tüm sağlık çalışanları ile çok ses, tek yürek olmaya devam edeceklerini ifade etti. Deviren "Umuyor ve biliyoruz ki; birlikte ve yan yana durarak, nice 22 Kasım, 14 Mayıs ve 14 Mart'ı gerçek bir bayram havasında, birlikte kutlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Ardından SEMA derneğinin tanıtım filminin izlenildiği programda söz alan Erdemli Derman Sağlık Gönüllüleri Derneği Başkanı Diş Hekimi Abdülkadir Baştürk ise başta diş hekimleri olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarının sorunlarını çözmek için dayanışma içerisinde olacaklarını söyledi. Bu ülkede yaşayan her vatandaşın en önemli insan hakkının, sağlık hakkı olduğu bilinci ile hareket ettiklerini vurgulayan Baştürk "Herkes için sağlık ve bu hakkı gerçek kılan sağlık çalışanları için de güvenli gelecek talebimizi dillendirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından sanatçı Gökmen’in müzik ziyafetiyle program devam etti. İzleyenlerinde eşlik ettiği türkü şöleninde salonda eğlenceli saatler yaşandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.