Selva ‘sağlıklı yaşama’ önem veriyor

Selva ‘sağlıklı yaşama’ önem veriyor

İnsan sağlığı ile özdeşleşen, lezzetli ve doğa dostu ‘Gerçek Gıda’ üretimini sahiplenen Selva Gıda ‘Selva ile Sağlıklı Yaşam Günleri’ etkinliğinin ikincisini Konya M1 AVM’de gerçekleştirdi.

Sağlık ve lezzeti bir arada sunan, kalitesinin özünde yüksek kalitede hammadde kullanımı yatan Selva Gıda, Konya M1 AVM’de, Sibel Elmas Karaca’nın sunuculuğunda, diyetisyen Mine Bilge Sefacı ve Merve Sayın Hotamış ile Selva Kalite Güvence Şefi Sefer Şefik İmdat’ın katılımıyla ‘Selva ile Sağlıklı Yaşam Günleri’ etkinliğini düzenledi. Bu yıl ikincisi yapılan etkinlikte, yüksek posa kullanımının, lif tüketiminin ve su içmenin öneminden bahsedilirken porsiyon miktarlarının nasıl ayarlanacağından dengeli beslenmeye, paketli gıdalardan doğal ürün tüketimine geçişe uzanan yelpazede sağlıklı beslenmeye ilişkin birçok bilgi paylaşıldı. Sağlıklı nesiller yetiştirilmesini kendine misyon edinen Selva Gıda’nın ‘Selva Sağlıklı Yaşam Ürünleri’nin günlük beslenmede sağladığı faydaların da anlatıldığı etkinliğe katılanlara çeşitli ikramlarda bulunulurken sürpriz hediye, çekiliş ve çocuklara özel aktivite uygulamaları yapıldı.

‘GERÇEK GIDA’ ÜRETİYORUZ

Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi için insan sağlığı ile özdeşleşen, lezzetli ve doğaya zarar vermeyen ‘Gerçek Gıda’ ürettiklerini belirten Selva Gıda Genel Müdürü Özkan Koyuncu, “Bugünün yaşam şartlarında her şeyi hızlı bir şekilde tamamlama içgüdüsüyle hareket ediyoruz. Bu davranış biçimi yeme-içme düzenimizi de etkileyerek bizleri çabuk ulaşıp çabuk tüketeceğimiz ancak besleyici ve sağlıklı olmaktan uzak bazı ürünlere yönlendiriyor. Biz Selva Gıda olarak kişilerin günlük yaşam koşturmalarında rahatlıkla ulaşarak hazırlayabilecekleri; besleyicilik ve lezzeti bir arada sunan, gerçek gıda özelliklerini barındıran ürünler üretmeyi amaçlıyoruz” dedi. Gıda Yüksek Mühendisi olan Koyuncu ayrıca; “Biz bir gıda firmasıyız ve yaptığımız iş hayatın yaşam damarı olan sağlığa doğrudan temas ediyor. Bu sorumlulukla insanları sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirmeyi de görev görüyor ve bu amaçla ‘Selva Sağlıklı Yaşam Günleri’ni düzenliyoruz. Bir kişinin hayatına bile dokunsak bizim için çok kıymetli” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.