Selva, geleceğe umutla bakıyor

Selva, geleceğe umutla bakıyor

Selva Gıda Pazarlama Müdür Yardımcısı Ahmet Nurullah Güler ve Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Can Bozyokuş gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu

Selva Gıda Pazarlama Müdür Yardımcısı Ahmet Nurullah Güler ve Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Can Bozyokuş gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Çetin Oranlı ile bir süre sohbet eden Selva Gıda yetkilileri, 2011 yılında yaptıkları yatırımları anlatarak, 2012 yılına ilişkin hedeflerini açıkladı.

Her yılın ilk günlerinde Konya’daki basın kuruluşlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduklarını dile getiren Selva Gıda Pazarlama Müdür Yardımcısı Ahmet Nurullah Güler, Konya’dan çıkmış ve uluslararası bir marka haline gelmiş olan Selva’nın Konya halkı ve Konya şirketleri ile her zaman bir gönül bağının bulunduğunu söyledi. Makarna sektöründe Selva’nın ciddi bir yere geldiğini de dile getiren Ahmet Nurullah Güler, “Makarna tüketiminin en fazla olduğu ülkelerden Japonya’da Selva markası ile ciddi bir pazar payı elde ettik. Yaklaşık 75 ülkeye ihracatımız sürüyor, sadece Japonya’ya yaptığımız ihracat Japonya’daki toplam makarna satışının yüzde 3’ünü oluşturuyor. Yaptığımız yatırımlarla kısa sürede Türkiye’nin makarna ihracatında lider markası haline geldik ve Konya’dan globalleşen bir marka olduk. Selva’nın artık uluslararası bir marka olduğunu müşterilerimiz söylüyor. Çünkü gittikleri her ülkede bizim markamızı görebiliyorlar Türkiye’de de alanında 3. marka konumundayız. Bundan sonraki hedefimiz liderliğe koşmak olacaktır” diye konuştu.
Lider olmanın kolay olmadığını ve bunu sağlamak için 2011 yılında fiziki yatırımlara ağırlık verdiklerini kaydeden Güler, “2011 yılında fabrikamızı büyüttük. Günlük 210 ton makarna üretiyoruz. Yaptığımız diğer önemli bir yatırım da kendi elektriğimizi üretiyor olmamızdır. Ayrıca un fabrikamız da bu kapsamda tekrar kuruldu. Yaklaşık 12 milyon TL’lik yatırım yaptık. Yöneticilerimizin geleceğe umutla bakması, Konya’dan aldığımız destek ve müşterilerimizin teveccühleri bizleri daha çok umutlandırıyor. Yaptığımız yatırımların semeresini 2012’de toplayacağımız umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Çetin Oranlı da Selva’nın başarılarını takdirle karşıladıklarını bildirerek, “Selva Konya’dan doğan ve uluslararası faaliyet gösteren bir markadır. Başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.
FERDİ İHSAN ÜNAL
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.