Selman Özboyacı: Rabbim bizi Konya halkına layık kılsın

Selman Özboyacı: Rabbim bizi Konya halkına layık kılsın

Konya Milletvekili Selman Özboyacı'dan dikkat çeken açıklamalar.

Konya Doğanhisar’da vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, “Allah’a hamdolsun Konya’nın dört bir yanındaki gibi Doğanhisar’ımızda da partimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh var” dedi.

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Selman Özboyacı, seçim çalışmaları kapsamında Doğanhisar halkı ile bir araya geldi. Cumhur İttifakı ve AK Parti olarak saha çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Özboyacı, bu kapsamda Konya’yı adım adım gezmeye devam ettiklerini ifade etti. Seçime 26 gün kaldığını hatırlatan Özboyacı, “Cumhur İttifakı olarak, AK Parti olarak sahadayız, vatandaşımızla ve esnafımızla buluşuyoruz. Allah’a hamdolsun Konya’nın dört bir yanındaki gibi Doğanhisar’ımızda da partimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh var” dedi.

adsiz-013.jpg

‘PARTİMİZİ EL ÜSTÜNDE TUTUYORUZ’

‘Konya’nın bir evladı olmak, Konya’nın bir temsilcisi olmak bizim için çok büyük bir onur ve şeref’ ifadelerini kullanan Özboyacı, sözlerini şöyle tamamladı: “Rabbim bizi Konya halkına layık kılsın diyorum çünkü gittiğimiz her yerde partimizi ve Cumhurbaşkanımızı el üstünde tutuyoruz. Bazen şikâyetlerini dile getiren vatandaşlarımız oluyor tabi ki ama bu asla oy tercihine yansımıyor. Çünkü bize ‘biz zaten sizdeniz, biz Tayyip Erdogan’ın, AK Parti’nin destekçisiyiz’ diyorlar. Biz de eksikleri not alarak vatandaşlarımızla hemhal oluyoruz. Rabbim hayırlısıyla bayrama ulaştırsın ve inşallah 14 Mayıs’ta zaferimizi taçlandırsın diyor tüm Doğanhisarlı hemşehrilerime selamlarımı iletiyorum.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum