Selçukun konuğu Akhisar

Selçukun konuğu Akhisar

Selçuk Üniversitesi bugün Torku Arenada Akhisar Belediyeyi konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Beykozu farklı geçen temsilcimiz evinde galibiyet almanın hesaplarını

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ligin 21. haftasında bugün Akhisar Belediyespor’u konuk ediyor. Selçuk Üniversitespor-Akhisar Belediyesi basketbol müsabakası bugün saat 16.00’da 19 Mayıs Torku Arena’da başlayacak. Karşılaşmayı Vedat Borulday, Serhat Büker, Kamil Gürsoy hakem üçlüsü yönetecek. Geçtiğimiz hafta Belkoz’u farklı mağlup eden ve Akhisar maçına moralli çıkacak olan temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor.
Ligde son haftalarda aldığı galibiyetlerle büyük moral bulan Sarı-Mavililerde tek hedef Akhisar Belediye’yi eli boş göndermek. Takımlarının bu maçta en güzel şekilde mücadele ederek galip geleceğine yönetim olarak inançlarının tam olduğunu söyleyen Torku Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut Torku Selçuk Üniversitesi’nin iyi bir hava yakaladığını ve bunun devamının da geleceğine yönetim olarak inandıklarını ifade etti. Turgut “Torku Selçuk Üniversitesi olarak Beko Basketbol 1. Ligi hedefi ile çıktığımız bu yolda yönetim olarak çalışmalarımız devam ediyor. Torku Selçuk Üniversitesi olarak takımımız için elimizden geleni yapıyoruz. Oyuncularımız artık daha güzel bir oyun ortaya koyuyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Bugün evimizde Akhisar Belediye’yi konuk edeceğiz. Evimizde yapacağımız bu önemli maça bütün Konya şehrini bekliyoruz. İnşallah güzel bir mücadele ortaya koyarak galip geleceğiz” diye konuştu. 
TB2L’de bugün 8 karşılaşma oynanacak. Ligde 21. Hafta 13 Mart Pazar günü oynanacak Başakşehir–Hacettepe Üniversitesi karşılaşmasıyla sona erecek. TB2L’de 21. Haftanın toplu programı şu şekilde; Bugün 14:00 İzmir Bşb.–Genç Telekom (Celal Atik Spor Salonu), 14:30 Vestel–Genç Banvitliler (Atatürk Spor Salonu),15:00 İstanbul Bşb.–Darüşşafaka (Cebeci Spor Salonu),15:00 Optimum TED Ankara Kolejliler–Gelişim Koleji (TOBB Spor Salonu), 16:00 Selçuk Üniversitesi–Akhisar Belediyesi (Selçuk Üniversitesi), 16:00 Gaziantep BŞB.–Kepez Belediye (Kamil Ocak Spor Salonu),16:30 Orman–Adanaspor (M.Sait Zarifoğlu Spor Salonu), 17:00 İstanbulspor–İTÜ (Zeyyad Baykara Spor Salonu), Pazar: 17:00 Başakşehir–Hacettepe Üniversitesi (İkitelli Spor Salonu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.