Selçuk’tan bir transfer daha

Selçuk’tan bir transfer daha

Transferde deneyimli ve güçlü bir şutör arayışını sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi Beko Basketbol ligi tecrübesi olan geçen yıl şampiyon olan Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Melih Kabakçı ile bir yıllık sözleşme imzaladı

TB2L de bu sezon mutlak Beko Basketbol ligine yeniden dönmeyi hedefleyen Torku Selçuk Üniversitesi geçen yıl Trabzonspor formasını giyen Melih Kabakçı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Türkiye basketbol liglerinin 2 metre boyunda 92 kilo ağırlığında ki başarılı oyuncusu Melih Kabakçı Tofaş, Genç Telekom ve Trabzonspor forması ile oynadığı maçlarda ki dikkat çekici performansı ile sporseverlerin dikkatini çekmişti. Torku Selçuk Üniversitesi Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut bu oyuncu ile bir yıllık sözleşme imzalandığını ve bu oyuncunun da Pazar günü takım arkadaşları ile birlikte Konya’da olacağını söyleyerek Geçen yıl şutör konusunda çektiğimiz sıkıntıyı bu sezon yeni transferlerimiz ile bir daha yaşamayacağımızı umut ediyoruz dedi. B2L de ki temsilcimiz Torku Selçuk üniversitesi bu hafta içerisinde iç transferi noktalayarak yeni sezon açılışı için çalışmalarını hızlandıracak. Torku Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut iç ve dış transferde büyük yol aldıklarını ve takımın genel anlamda şekillendiğini söyledi. Başkan Turgut yeni sezon hedeflerinin kesinlikle Beko Basketbol ligi olduğunu bir kez daha belirterek “Bu şehrin bu üniversitenin ve basketbol sporunun yeri kesinlikle Beko Basketbol ligi yani Türk basketbolunun en üst seviyesidir. Bunun içinde Selçuk Üniversitesi’ne yakışır Konya’mızı en iyi şekilde temsil edebilecek güçlü bir kadro kurabilmenin uğraşını veriyoruz. Yönetim kuru arkadaşlarımız inanılmaz bir gayret ve iyi niyet içerisinde temaslarını sürdürüyorlar. Takım içinde teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda iç ve dış transferde birkaç nokta transferin dışında her şey tamamlandı” dedi.

Selçuk’tan bir transfer daha

Transferde deneyimli ve güçlü bir şutör arayışını sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi Beko Basketbol ligi tecrübesi olan geçen yıl şampiyon olan Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Melih Kabakçı ile bir yıllık sözleşme imzaladı TB2L de bu sezon mutlak Beko Basketbol ligine yeniden dönmeyi hedefleyen Torku Selçuk Üniversitesi geçen yıl Trabzonspor formasını giyen Melih Kabakçı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Türkiye basketbol liglerinin 2 metre boyunda 92 kilo ağırlığında ki başarılı oyuncusu Melih Kabakçı Tofaş, Genç Telekom ve Trabzonspor forması ile oynadığı maçlarda ki dikkat çekici performansı ile sporseverlerin dikkatini çekmişti. Torku Selçuk Üniversitesi Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut bu oyuncu ile bir yıllık sözleşme imzalandığını ve bu oyuncunun da Pazar günü takım arkadaşları ile birlikte Konya’da olacağını söyleyerek Geçen yıl şutör konusunda çektiğimiz sıkıntıyı bu sezon yeni transferlerimiz ile bir daha yaşamayacağımızı umut ediyoruz dedi. B2L de ki temsilcimiz Torku Selçuk üniversitesi bu hafta içerisinde iç transferi noktalayarak yeni sezon açılışı için çalışmalarını hızlandıracak. Torku Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut iç ve dış transferde büyük yol aldıklarını ve takımın genel anlamda şekillendiğini söyledi. Başkan Turgut yeni sezon hedeflerinin kesinlikle Beko Basketbol ligi olduğunu bir kez daha belirterek “Bu şehrin bu üniversitenin ve basketbol sporunun yeri kesinlikle Beko Basketbol ligi yani Türk basketbolunun en üst seviyesidir. Bunun içinde Selçuk Üniversitesi’ne yakışır Konya’mızı en iyi şekilde temsil edebilecek güçlü bir kadro kurabilmenin uğraşını veriyoruz. Yönetim kuru arkadaşlarımız inanılmaz bir gayret ve iyi niyet içerisinde temaslarını sürdürüyorlar. Takım içinde teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda iç ve dış transferde birkaç nokta transferin dışında her şey tamamlandı” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.