Selçukta mesai başladı

Selçukta mesai başladı

Beko Basketbol Ligine yükselme hedefi doğrultusunda Final-Foura kalan Selçuk Üniversitesi ara vermeden zorlu final maçları için çalışmalara başladı

Temsilcimizde moraller yerinde

 

 

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde Final-Four’a yükselen ilk takım olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde, Ankara TED Kolejliler zaferi unutularak ara vermeden 4’lü finallerin hazırlıklarına başlandı. Kulüp Başkan Yardımcıları’ndan İbrahim Çınar ile Genel Sekreter Tayfun Yenikaynak, gerçek final ve zor dönemin şimdi başladığına dikkat çekerek şunları söylediler.

 

“Elbette sezon başından bu yana gerek yönetim, gerekse teknik heyet ve sporcularımız birbirinden zorlu dönemler ve haftalar yaşadık. Zor ve çetin badirelerin atlatılmasının ardından bugün geldiğimiz noktada sezon başındaki birlik beraberlik ve inancımızın mutluluğunu Konya ile paylaştık. Ancak şimdi önümüzde birbirinden zorlu 6 maç var. Bunların en az 3 ya da 4 nü kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Artık dünü unuttuk ve önümüze bakıyoruz. Final-Four’da da elimizden gelen mücadeleyi sergileyip hedefe ulaşacağız.”

 

TED Ankara Kolejlileri yenerek final grubuna kalan Torku Selçuk Üniversitesi’nin başarılı antrenörü Halil Üner rakipleri karşısında çok stersli bir oyun oynadıklarını ve son 6 dakikayı maçtan ayırdığını ifade etti. Üner “TED karşısında iki aşamalı bir maç oynadığımızı düşünüyorum.  maçın 6 dakikasını bu maçtan ayrı tutuyorum. Oyuncularımıza son periyotta bu maçı alacağımızı söyledim. Onlarda son periyotta harika bir oyun sergilediler. Dörtlü finallere kaldığımız için mutluyum tüm oyuncularımı kutluyorum. Artık önümüzde daha da zorlu maçlar var buraya kadar geldik.  Hedefe ulaşmamıza çok az bir yol kaldı. 4’lü finallere en iyi şekilde hazırlanarak hedefe ulaşmak istiyoruz. Zorlu maçlarda bize büyük destek veren taraftarımızı da kutluyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.