Selçukta Hacettepe hazırlığı sürüyor

Selçukta Hacettepe hazırlığı sürüyor

TB2L B Grubunun son haftasında deplasmanda Hacettepe Üniversitesi ile karşılaşacak olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde zorlu deplasman hazırlıklarını günde çift çalışma ile sürdürüyor

Ligin son haftasını da galibiyetle kapatıp play-offlara moralli girmek isteyen Sar-Mavililer zorlu deplasmanda galibiyet parolası için hırs yapıyorlar Baş antrenör Halil Üner nezaretinde devam eden hazırlıklarda oyuncuların istekli bir şekilde çalışmaları ve inançları gözlerden kaçmadı.Galibiyet serilerine Hacettepe maçında da devam edeceklerini söyleyen Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Okay Tınkır“Torku Selçuk Üniversitesi olarak güzel bir hava yakaladığımız görüşündeyim. Takımımızın galibiyet serilerinin devam etmesi bizi yönetim olarak çok mutlu ediyor. Takımımız istenilen oyunu oynamaya başladı. İnşallah bu hafta deplasmanda yapacağımız Hacettepe maçı ile galibiyet serimize devam edip play-offlara moralli bir şekilde gireceğiz. Yönetim olarak takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah sezon sonunda gülen taraf olarak şehre şampiyonluk heyecanını yaşatacağız”  diye konuştu. 
Tecrübeli çalıştırıcı Halil Üner ise takımın her geçen gün istenilen seviyeye geldiğine dikkat çekerek “Daha yapacak çok işimiz var. Ancak Konya’da yaşadığımız inanç birliği bizleri daha da umutlandırdı. Hep birlikte çok güzel günler yaşayacağız” dedi.
SELÇUK ANKARA’YA ÇIKARTMA YAPACAK
Hafta sonunda Ankarada play offlar öncesi Hacettepe ile son ve en kritik maçlarından birisine çıkacak olan Torku Selçuk Üniversitesinde çalışmalar devam ederken takımda tedavisi devam eden Cihat’ın dışında eksik bulunmuyor Torku Selçuk Üniversitesi Hacettepe Üniversitesi ile yapacağı kritik maç için Halil Üner nezaretinde çalışmalarını sürdürürken Prof. Kürşat Turgut Başkanlığında toplanan yönetim kurulu bu maçta takımı yalnız bırakmamak için Ankara’ya çıkartma hazırlığı yapan çok sayıda taraftarın organizasyonu için çalışma başlattı. Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten teknik heyetin ve sporcuların morallerinin çok yüksek olduğunu ifade ederek “Halil Üner ile yakaladığımız hava ve performans yönetim kurulunun ve taraftarlarımızın moralini yükseltti. Bu takım bu kadro ile BEKO Basketbol ligine çıkacaktır. Biz buna yürekten inanıyoruz. Takımda tek eksik tedavisi süren Cihat. Bunun dışında bir eksiğimiz yok” dedi.
Öte yandan Başkan Prof. Dr. Kürşat Turgut’un Başkanlığında toplanan yönetim özellikle üniversite gençliğinin bu maçta takımın yanında olmak için Ankara’ya gitmek için yaptığı başvuruyu masaya yatırdı. Pazar günkü maçta rekor sayıda taraftarın Başkente gideceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.