Selçuk'ta festival başlıyor

Selçuk'ta festival başlıyor

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından bu yıl 9uncusu düzenlenecek olan Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler için tüm hazırlıklar ta

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler için tüm hazırlıklar tamamlandı.
Bu yıl ilk kez ‘Bahar Şenlikleri’ yerine ‘Kültür ve Sanat Festivali’ adıyla düzenlenecek etkinlikler, 14-19 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival süresince gerçekleştirilecek etkinliklerin öğrencilerin yıl boyunca yaşadığı ders ve sınav yorgunluğunu bir nebze olsun atmalarını sağlayacağını belirten Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, “Şiirden, müzik dinletisine, tiyatrodan sportif etkinliklere kadar çok alternatifli bir festival programı hazırladık. Öğrencilerimizin yanı sıra Konya’da yaşayan vatandaşlarımızı da etkinliklerimize bekliyoruz. Bu yıl da festivalimizin şehir-üniversite bütünleşmesini artıracağını düşünüyorum” dedi.
Yapılan açıklamada, festival süresince sahne alacak sanatçıların programlarının üniversitenin resmi web sayfası ile sosyal paylaşım sitelerinin sayfalarından da duyurulduğu belirtilerek, “Etkinliklerin gündüz bölümünde yer alacak kültürel ve sanatsal aktivitelerin sayısı geçtiğimiz yıllara göre artırıldı. Bu yıl ilk kez Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nca organize edilen festivalin tüm masraflarını organizatör firmalar üstlendi. Festivalin huzur ortamında gerçekleşmesi için üniversitenin güvenlik başta olmak üzere tüm birimleri tedbirlerini aldı” denildi. Festival günlerinde kampus alanına araç giriş ve çıkışlarının kontrollü olarak sağlanacağı duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.