Selçukta 2. tur sevinci yaşanıyor

Selçukta 2. tur sevinci yaşanıyor

TB2L Play-Off maçlarının ilk turunda Uşak Üniversitesini yenen Torku Selçuk Üniversitesi ikinci maçta da rakibini 94-87 yenerek durumu 2-0 yaptı ve tur atladı

Sarı-mavililer ikinci maçta da Torku Arena’yı dolduran binlerce taraftarının desteği ile rakibini yenerek bir üst tura çıktı.
T2BL’DE 6 TAKIM ADINI ÇEYREK FİNALE YAZDIRDI
Erkekler İkinci Ligi’nde 16 takımın mücadele ettiği Play-Off ilk turunda oynanan maçlarda 6 takım 2-0’lık seriler sonucunda çeyrek finale yükseldi. TB2L Play-Off ilk turunda mücadele eden 16 takımdan Hacettepe Üniversitesi, Optimum TED Ankara Kolejliler, Kepez Belediyesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba günü oynanan maçlarda rakiplerini 2-0’lık seriler sonucunda eleyerek çeyrek finale adlarını yazdırmışlardı. Önceki gün ise Erkekler İkinci Ligi Play-Off ilk turunda oynanan 3 maç sonunda Torku Selçuk Üniversitesi ve Vestelspor adlarını çeyrek finale yazdıran takımlar oldular.Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi Play-Off ilk tur ikinci maçında Torku Selçuk Üniversitesi evinde konuk ettiği Uşak Üniversitesi’ni 94-87 yenerek 2-0 ile tur atlatyan bir başka takım oldu. Konya temsilcisinde Mustafa Güçyetmez 19 sayı 6 assist 3 ribaund ile maçın en etkili ismi olurken, Brian Boddicker 17, Kaan İşbilen 14, Fırat Aydemir 13, Caner Şentürk ise 11 sayı üreterek çift haneli rakamlarla skora destek verdiler. Diğer maçta ise Gelişim Koleji, Vestelspor’a evinde 81-68 mağlup oldu. İlk maçı da kazanan Vestelspor, seride durumu 2-0 yaparak çeyrek finale yükseldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.