Selçuklu’ya yenilgisiz rakip

Selçuklu’ya yenilgisiz rakip

Potada mücadele eden Selçuklu Belediyespor yarın deplasmanda Türk Telekom’a konuk olacak. Mavi-beyazlı ekibin rakibi geride kalan 12 maçın tamamını kazanarak sıralamada zirvede yer aldı

Basketbol Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor sezonun 13. Hafta maçında deplasmanda yenilgisiz lider Türk Telekom’a konuk olacak  geçtiğimiz hafta sahasında Bursaspor’u mağlup eden Selçuklu Belediyespor ise  zirve inadını sürdürüyor. Üst sıralardan kopmayan mavi-beyazlı ekip, bu hafta lig lideri Türk Telekom’a konuk olacak Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde mücadele veren Selçuklu Belediyespor’da işler yolunda. Mavi-beyazlı ekip evinde şampiyonluk adaylarından Bursaspor’u taraftarının önünde yenerek geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı Antalya yenilgisini telafi etti. Her geçen maç iç sahada taraftar desteğini de arttıran Selçuklu Kartalı, 12.haftayı 4.sırada tamamladı. Üst sıralardan kopmayan temsilcimiz, şu ana kadar sergilediği performansla takdir topluyor. Oynadığı 12 maçta 9 galibiyet alan Selçuklu Belediyespor, sadece Afyon, Akhisar ve Antalya maçlarından yenilgiyle ayrıldı. Takımın sergilediği performans teknik heyet ve yönetimi de memnun ediyor.

YENİLGİSİZ LİDER

Zorlu ve yoğun bir maç trafiğinden geçen Selçuklu Belediyepsor, bu hafta çok zor bir maça çıkacak. Mavi-beyazlı ekip, ligin çok üstünde kadro kuran ve şampiyonluğun açık ara favorisi olan Türk Telekom’a konuk olacak. Mavi-beyazlı ekip, 9 Aralık Cumartesi günü oynanacak mücadelede zoru başararak rakibine ilk yenilgisini tattırmak istiyor. Temsilcimizde gözler bu maça çevrilirken, zorlu mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

DANİELS ZİRVEYE KOŞUYOR 

Selçuklu Belediyespor’un Amerikalı uzun forveti Will Daniels, ligde 12 hafta sonunda sayı krallığı listesinde ikinci sırada yer aldı  Amerikalı uzun forvet Will Daniels, ligde 12 hafta sonunda sayı krallığına oynuyor. 12 maçta 246 sayı atan deneyimli basketbolcu 20,5 ortalama tutturarak sıralamada 2.sırada yer alıyor. Daniels ayrıca 7 ribaund ve 1,2 asist ortalamaları tutturdu.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.