Selçuklu’nun zirve inadı

Selçuklu’nun zirve inadı

Selçuklu Belediyespor, ligin 8.haftasında deplasmanda Karesispor'u 92-81 yenerek kritik bir galibiyet aldı.

Mavi-beyazlı ekip aldığı galibiyetle sıralamada lider Türk Telekom’un ardından 2. basamağa yerleşti. Türkiye Basketbol 1.Ligi'nde mücadele veren Selçuklu Belediyespor, zirve yarışını inatla sürdürüyor. Bu sezon ilk kez 1. Ligde mücadele eden mavi-beyazlı ekip 8. Maçında 7. galibiyetini alarak zirve yarışını sürdürdü.   Selçuklu Belediyespor ligin 8.haftasında Balıkesir deplasmanında ligin güçlü ekiplerinden Karesispor ile karşılaştı. Son çeyreğe kadar dengeli geçen maçta  4.çeyrekte etkili olan mavi-beyazlı temsilcimiz maçı 92-81 kazandı.

 Dengede geçen ilk çeyrek 24-24 ve ilk yarı 42-41 Selçuklu üstünlüğü ile geçilirken bu süreçte Karesi, Gani Lawal ile 14 sayı bulurken, temsilcimiz yüksek yüzdeli 2 sayılık atışlarla skor üretti.

Yine kafa kafaya geçen ve 63-60 Selçuklu üstünlüğü ile tamamlanan üçüncü çeyreğin ardından, final periyoduna çok iyi başlayan Serkan Erdoğan’ın öğrencileri, 17 top kaybı yapmasına rağmen ribaundlardaki üstünlüğü ile, farkı bir ara 18 sayıya çıkardığı son periyodu 92-81 üstün tamamladı ve karşılaşmadan galip ayrılan taraf oldu. Selçuklu Belediyesi’nde Will Daniels 21 sayı, İzzet Türkyılmaz 18 sayı 13 ribaund, Fran Pilepic 15 sayı ile galibiyetin mimarları arasında yer alırken, Karesi’de 22’şer sayı üreten Jerry Smith ve Gani Lawal haricinde hiç bir oyuncu çift hanelere çıkamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.