Selçuklu’nun pedalları   yine kürsünün zirvesinde

Selçuklu’nun pedalları yine kürsünün zirvesinde

Selçuklu Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımımız, Isparta’da düzenlenen 5.Etap Puanlı Yol Bisikleti Yarışlarında hem takım hem de bireyselde gösterdiği performansla kürsüye çıkmayı başardı

Bu sezon oldukça başarılı bir performans gösteren Selçuklu Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımı, son olarak Isparta’da düzenlenen 5.Etap Puanlı Yol Bisikleti Yarışlarına damga vurdu. Minik Erkekler Bireysel kategorisinde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcusu Agah Yaylacı Türkiye ikincisi, Eray Sabancı ise Türkiye üçüncüsü olarak kürsüye çıkmayı başardı. Selçuklu Belediyespor Kulübü Minik Erkekler kategorisinde takım halinde ise genel klasmanda birincilik elde ederek önemli bir başarıya imza attı. U15 kategorisinde de takım genel klasmanında birincilik elde eden Selçuklu Belediyespor Kulübü iki farklı kategoride takım halinde kürsünün zirvesine çıkmayı başardı. U17 Erkekler de zamana karşı kategorisinde yarışan Selçuklu Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımı sporcusu Enes Çetin, Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı. Türkiye Şampiyonalarında gösterdiği performansla dikkat çeken Selçuklu Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımı geçtiğimiz aylarda Sivas’ta düzenlenen Türkiye Şampiyonasında da U12 ve U15 yaş gruplarında Türkiye Şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza atmıştı.

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN TEBRİK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Isparta’da düzenlenen 5.Etap Puanlı Yol Bisikleti Yarışlarında dereceye giren sporcuları ve antrenörleri tebrik etti. Başkan Pekyatırmacı, “Bisiklet sporu şehrimizin en önemli spor branşlarının başında geliyor. Selçuklu Belediyespor Kulübümüzde geçmişten bugüne bisiklet branşında çok sayıda önemli başarılara imza attı. Çok sayıda Milli Sporcu yetiştirerek ülkemizi ve şehrimizi temsil etme hakkı kazandı. Şimdi ise çocuklarımızın ve gençlerimizin bu spor dalında elde ettiği başarılar bizleri her zaman çok mutlu ediyor. Takım halinde kürsüye çıkma başarısı gösteren Minik Erkekler ve U15 Bisiklet Takımlarımızı, Bireysel kategoride derece elde eden sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.