Selçuklunun minikleri mindere hazır

Selçuklunun minikleri mindere hazır

Konya gençlik ve spor il müdürlüğü ve Güreş il Temsilciliğinin birlikte düzenleyeceği Minikler ve Teşvikler güreş il şampiyonası 12 Mart 2011 tarihin de Atatürk Spor Tesisleri deki Atatürk Spor Salonu

Konya gençlik ve spor il müdürlüğü ve Güreş il Temsilciliğinin birlikte düzenleyeceği Minikler ve Teşvikler güreş il şampiyonası 12 Mart 2011 tarihin de Atatürk Spor Tesisleri deki Atatürk Spor Salonunda saat 12.00 da başlayacak. Müsabakaların tartısı aynı gün içinde saat 09.30 yapılacak olup Konya merkez ve ilçe kulüpleri haricinde Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü güreş takımı da iştirak edecektir. Müsabakalar Minikler yaş gurubunda Grekoromen Stilde–Teşviklerde ise serbest stillerde iki minderde yapılması kararlaştırıldı. Tamamen FİLA’nın belirlemiş olduğu kurallar uygulanarak, önümüzdeki günlerde bu yaş gruplarında Federasyonca düzenlenecek Türkiye şampiyonalarına sporcuların motivasyonunu sağlamak amaçlandı. Müsabakalara iştirakin oldukça yoğun olması beklenirken, Selçuklu Belediyespor kulübü toplam 43 sporcu ile bu müsabakalarda mücadele edecek.
Kulüp antrenörü, “Yapılacak olan bu tip müsabakaların hem Konya güreşine ciddi katkı sağladığı hem de bizim ve sporcularımızın gelişimi açısından çok önem arz etmekte olup eksiklerimizi buralarda tamamlayarak önümüzdeki günlerde yapılacak Türkiye Şampiyonasına takımımızı en iyi şekilde hazır hale getirmektir. Bundan dolayı Gençlik ve Spor il müdürümüz Muhittin Yıldız’a ve Güreş İl temsilcimiz Mustafa Sarı’ya bize sağlamış oldukları imkanlardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. İl şampiyonasına katılacak takımlar ise şöyle: Selçuklu Belediye Spor Kulübü, Güreş eğitim merkezi, Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Beyşehir Belediye Spor Kulübü, Kemal Hatipoglu İ.Ö.okulunun, Çumra Şehit Koçak İ.Ö.O, Karaaslan Cumhuriyet İ.Ö.O.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.