Selçuklu’dan Barış Manço şarkıları

Selçuklu’dan Barış Manço şarkıları

Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi Çocuk Korosu, Barış Manço Şarkıları konseriyle unutulmaz bir akşam yaşattı. Geceye damga vuran konser izleyenleri nostaljik bir yolculuğa çıkardı.

Barış Manço’nun yediden yetmişe herkesin sevdiği bağrına bastığı bir değer olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Aslında hepinize tek tek teşekkür etmemiz gerekiyor ama şefimize ben hepinizin adına teşekkür ediyor, çiçeğimizi takdim ediyorum. Çok teşekkür ediyorum. Barış Manço'nun tabii ki hepimizin hayatında çok önemli bir yeri var. Benim de aynı şekilde. Tabi çocukluğumuz Barış Manço'yla geçti. Pazar günleri adam olacak çocuğu iple çekerdik. Ne zaman başlayacak diye. Bazen şimdiki çocuklar için üzülürüm keşke Barış Manço'yu onlar da görebilselerdi. Onlar da o zevki alabilselerdi diye ama görüyorum ki çocuklarımız zaten Barış Manço'yu çok güzel bir şekilde yaşatıyorlar. Hepinize teşekkür ediyorum. Ayrıca Barış Manço'nun değerli eşi Lale Manço hanımefendinin çok kıymetli mesajını, programdan önce izledik. Ben hanımefendiye de huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. İlgi alakasından ötürü. inşallah Konya'da kendisini ağırlamayı, misafir etmeyi arzu ediyoruz.Tekrar bütün misafirlerimize bugün bizle beraber oldukları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Barış Manço’nun eşi Lale Manço programa video mesaj gönderdi. Program Pekyatırmacı’nın görev alan koro şeflerine çiçek takdimi ve günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABER MERKEZİ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.