Selçuklu'da sağlığa yatırım sürüyor

Selçuklu'da sağlığa yatırım sürüyor

Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak poliklinik binasının inşaatı sürüyor.

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak poliklinik binasının inşaatı sürüyor.
Selçuklu Belediyesi tarafından Bedir Mahallesinde yapımına başlanan Numune Hastanesi Poliklinik inşaatı devam ediyor. Dört ay gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanan poliklinik, yaklaşık 2 milyon TL'ye mal olacak. Poliklinik yapımı tamamlandığında nüfusun yoğun olduğu bölge ve çevresinde büyük bir ihtiyaca cevap verecek.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, inşaat alanında incelemelerde bulundu. Başkan Altay, “Mevcut Numune Hastanesi binasının yıkılmasıyla ortaya çıkan bina eksikliğinin giderilmesi için Numune Hastanesi ile bir protokol yaptık. Yapmış olduğumuz protokol kapsamında, Bedir Mahallesi'nde bin 700 metrekarelik alana sahip Numune Hastanesi Poliklinik inşaatımız devam ediyor. 2 milyon TL'ye mal olacak sağlık tesisi ile Numune Hastanesi içerisinde bulunan tüm sağlık hizmetleri; Mehmet Akif Mahallesi, Bedir Mahallesi ve Özalkent Mahallesi'nde bulunan vatandaşlarımızın hemen yanı başında hizmete sunulacak" dedi.
Numune Hastanesi Polikliniğinde; Ultrason, Ortopedi, Cildiye, Dahiliye, Bevliye servislerinin yanı sıra, Çocuk, Kadın Doğum, Göz, Genel Cerrahi, Kulak Burun Boğaz ve Nöroloji bölümlerinin hizmet vereceğini belirten Başkan Altay, 4 ay sonra polikliniğin hizmete açılacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.