Selçuklu’da ‘Mahallemde Şenlik  Var’ Bosna’da devam etti

Selçuklu’da ‘Mahallemde Şenlik Var’ Bosna’da devam etti

Selçuklu Belediyesi mahalle kültürünün gelişmesi için “Mahallemde Şenlik Var” etkinliklerine Bosna Hersek Mahallesinde devam etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği şenlikte çocuklar ve aileleri doya doya eğlendi.

Etkinlikte konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı çocukların mutluluğu için her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtti. Başkan Pekyatırmacı, yaz döneminde yapılan etkinlikleri hatırlatarak, “Biz sizleri çok seviyoruz. Sizlerin mutluluğu için her şeyi yapmaya hazırız. Bu manada Selçuklu Belediyesi olarak yaz dönemine Karne Şenliği ile başladık, ardından Seyir Tepemizde yaptığımız “Uçurtma Şenlikleri”, Yazır Mahallemizde yaptığımız “Mahallemde Şenlik Var” etkinliği yine Konya dışında yaptığımız ve depremzedeleri de unutmadığımız Hatay Antakya'daki konteyner kentte yaptığımız iki tane Mahalle Şenliği’nden sonra bugün de burada Bosna Hersek mahallemizde sizlerle beraberiz ” ifadelerini kullandı.

EN GÜZEL İMKANLARI SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Pekyatırmacı ailelerin çocuklarıyla vakit geçirmesinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuz. O yüzden sizlere her zaman en güzel imkanları sunmak için gayret ediyoruz, çaba sarf ediyoruz. Burada ailelerinizle birlikte olmanız, ailelerinizle birlikte hoşça vakit geçirmeniz bizim için önemli. Ben ailelerinize de özellikle teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte oldukları ve burada beraber güzel vakit geçirdikleri için. İnşallah bu etkinliklerimizi, organizasyonlarımızı bütün mahallelerimizde fırsat buldukça biz de devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Etkinlikte halk müziği sanatçısı Uğur Duman'ın sahne aldı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.