Selçuklu’da Kayseri hazırlığı

Selçuklu’da Kayseri hazırlığı

Hentbol 1. Ligi D grubunda mücadele eden Konya Selçuklu Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kayseri Atlas Eğitim maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

 İlk defa mücadele ettiği 1. Ligde mücadele eden mavi-beyazlı ekip aldığı başarılı sonuçlarla Konya spor kamuoyunu sevindiren genç hentbolcular bu başarılarını devam ettirmek istiyor. Selçuklu Bealediyespor 10 takımın mücadele ettiği grupta 6 puanla sıralamada 3. basamakta yer alıyor. Oynadığı 4 maçta sadece 1 yenilgi alan Selçuklu Belediyespor topladığı 6 puan ile Adana Çukobirlik ve Beşparmakspor’u takip ediyor. Yenilgisiz lider Çukobirlik’in puanı ise 8. Mavi-beyazlı ekibin hafta sonu deplasmanda karış karşıya geleceği rakibi Kayseri Atlas Eğitimspor ise 5 puanla 5. sırada yer alıyor.
Kayseri deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini ifade eden Selçuklu Belediyespor antrenörü Hasan Bakar, “ Hafta sonu Kayseri’de zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Lig sıralamasında iyi bir yerdeyiz. Bu zorlu karşılaşmayı da kazanarak üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz. Atlas maçı hazırlıklarımız sorunsuz devam ediyor.  Hedefimiz bu maçı da galibiyetle kapatarak yolumuza devam etmek. Konya’ya hentbol adına büyük bir ivme kazandırdığımızı düşünüyorum. Bu heyecan ve ilgi gün geçtikçe daha artacaktır diye düşünüyorum. bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu   
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.