Selçuklu zirve takibini sürdürüyor

Selçuklu zirve takibini sürdürüyor

Basketbol Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor sahasında Bakırköy Basket’i son saniyelerde bulduğu basketle 75-73 yenerek 7. maçında 6. galibiyetini aldı. Mavi-beyazlı ekip ilk defa mücadele ettiği ligde zirve yarışı içiresinde yer alıyor

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden  Selçuklu Belediyespor sahasında Bakırköy Basket’i yenerek 3.sıradaki yerini korudu. Bu sezon ilk kez Basketbol Liginde mücadele eden Mavi-beyazlı ekip oynadığı 7 maçta 6 galibiyet alarak zirve yarışı içinde yer aldı.

GÜLE OYNAYA MAÇ KAZANAMAYACAĞIZ

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Serkan Erdoğan mücadele sonrası yaptığı açıklamada, "İç sahadaki galibiyet serimizi sürdürdüğümüz için mutluyuz. Kazanan oyuncularımı tebrik ediyorum. Zor maçtı. Bütün istatistiklerde rakipten üstündük. Bu maçı kaybetsek yazık olurdu. aslında ilk yarıdaki oyunumuzla da kaybetmeye yaklaştık. Bu sene böyle geçecek, güle oynaya hiçbir maçı kazanamayacağız. Bakırköy Basket’i de tebrik ediyoruz. Güzel ve göze hoş gelen basketbol oynuyorlar. Onlara da kalan maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

FIRAT TÖZ: MÜCADELEYİ ASLA BIRAKMAYACAĞIZ

Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı oyuncularından Fırat Töz maç sonrası yaptığı açıklamada, "Öncelikle rakibimizi tebrik ediyorum. Bu ligde herkesi yenebilirler. Çok düzgün, değişik ve herkesin keyif alabileceği bir basketbol oynuyorlar. Bu yüzden savunması da zor oluyor. Çünkü herkes sayı atabiliyor. Kötü oynayabiliriz, şutlarımız da girmeyebilir, bu çok önemli değil. Ben bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Oynayan, oynamayan herkes yüzde yüzünü verdi. Yine mücadelemizle ve enerjimizle bu maçı da kazandık.  Kazandığımız için mutluyuz ama bu maçı kaybedebilirdik de Evimizdeki maçları hep az farkla kazandık. Şu an ligde üçüncüyüz ama  önemli olan bu mücadeleyi bırakmamak. Biz tüm maçlarda mücadele edeceğimizin sözünü verebilirim" dedi.

BASKETBOLCULARI ŞAMPİYONLAR DESTEKLEDİ

Selçuklu Belediyespor’un evinde Bakırköy Basket ile oynadığı ve son saniye basketi ile 75-73 kazandığı maçta tribünlerde de şampiyon bir takım vardı. Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından düzenlenen 12-13 yaş erkekler Federasyon Kupası’nı kazanan Selçuklu Belediyespor’un minik sporcuları karşılaşmanın devre arasında parkeye inerek sporseverlerin huzuruna çıktı. Minik sporcular maç boyunca Selçuklu Belediyespor Basketbol Takımına destek verdi.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.