Selçuklu Tıp'ta personel eğitimleri devam ediyor

Selçuklu Tıp'ta personel eğitimleri devam ediyor

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi, çalışanlarına yönelik eğitim faaliyetlerini sürdürüyor

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi, çalışanlarına yönelik eğitim faaliyetlerini sürdürüyor.
SÜ Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi, "Eğitim Komitesi" aracılığıyla bilimsel gelişmeler ve değişen ihtiyaçlar doğrultusunda, hastanede çalışan tüm personelin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak, iş doyumu ve motivasyonunu yükseltmek için eğitim faaliyetleri düzenliyor. Çalışanlardan 5 bin 460 kişinin katılımıyla, 15 ayda 311 eğitim düzenleyen hastane, ihtiyaçlara göre personele eğitim vermeyi sürdürüyor. Personele, belirli aralıklarla hizmet içi eğitimler, genel hastane ve birim içi oryantasyon, kişisel gelişim ve birimlerin bilgilendirilmesi gibi konularda eğitim veriliyor.
SÜ Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yaşar Şen, "Hastanemiz kurulduğundan beri eğitim komitemiz, hastanemizin vizyon, misyon ve politikaları doğrultusunda tüm personelin yetkinlik ve mesleki beceri düzeyini artırmak için sürekli eğitim anlayışını benimsemiştir. İnsan sağlığıyla ilgilenen bir kurumda çalışan personelin mesleki beceri düzeyi çok önemlidir. Bunun bilinciyle, düzenlendiğimiz eğitimlerle personelimizin mesleki becerilerini artırıyoruz" dedi.
Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Eğitim Komitesi Sorumlusu Doç.Dr. Asuman Orhan Varoğlu ise hastane çalışanlarının talebine göre eğitim faaliyetlerinin düzenlendiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.