Selçuklu Tıp'ta İletişim eğitimi başladı

Selçuklu Tıp'ta İletişim eğitimi başladı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi personeline kişisel gelişim eğitimi veriliyor.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi personeline kişisel gelişim eğitimi veriliyor.
Selçuklu Tıp Fakültesi Toplantı Salonu’nda başlayan eğitimlerin ilkine SÜ Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yaşar Şen, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Ak, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Tarhan ve hastane sekreterleri ile güvenlik görevlileri katıldı.
İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Tarhan, sekreter ve güvenlik görevlilerini “Etkin İletişim Teknikleri” konusunda bilgilendirdi.
Hastane Başhekimi Doç. Dr. Yaşar Şen, çalışanlarının hizmet kalitesini, motivasyonunu artırmak, kişisel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla iletişim eğitimlerini düzenlediklerini söyledi. Şen, “Hastane personelimizin ihtiyacına göre belirlediğimiz bu eğitimlerle personelimizin yetkinlik ve mesleki beceri düzeyini artırmayı hedefliyoruz. İletişim becerisi gelişmiş ve güler yüzlü bir personelin hastalarımız üzerinde olumlu etkisinin bilincinde olarak çalışanlarımızı eğitmeyi sürdüreceğiz” dedi.
10 Nisan-24 Mayıs tarihleri arasında belirli aralıklarla düzenlenecek eğitimlerde, “Etkin İletişim Teknikleri”, “Telefonda Etkili Konuşma Teknikleri”, “Beden Dili ve İmaj Yönetimi”, “Kurumsal İletişim”, “Ekip Çalışması”, “Etkili Sunum Teknikleri”, “Hasta Hizmetleri Yönetimi” konularında hastane çalışanları bilgilendirilecek. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.