Selçuklu sağlık üssü oldu

Selçuklu sağlık üssü oldu

Altay, 112 Komuta Merkezi ve Selçukluda bulunan 112 merkezlerinde görev yapan personeli ziyaret etti.

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 112 Komuta Merkezi ve Selçuklu’da bulunan 112 merkezlerinde görev yapan personeli ziyaret etti.
Başkan Altay, ilk olarak 112 Komuta Merkezi’nde Konya genelinde görev yapan 112 ambulanslarının kontrol ve çağrı merkezinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Hayattaki en önemli değerin sağlık olduğunu belirten Başkan Altay, “Sağlığımızla ilgili acil durumlarda ilk olarak başvurduğumuz 112 servislerimizin ayrı bir yeri vardır. Günün her saatinde her türlü hava koşulunda hiç tanımadıkları insanlara yardım için koşan bu arkadaşlarımızı tebrik ediyor, hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Burada gördüğümüz teknoloji kullanımı ve personel planlaması da bizi ayrıca mutlu etti. Ülkemizin sağlık alanında nereden nereye geldiğini 112 servislerimiz ve hava ambulanslarımız en iyi şekilde gösteriyor” dedi. Konya İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Osman Ulusal da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 112 Komuta Merkezi’nin ardından Selçuklu Ova, Özalan ve Fatih Işıklar 112 merkezlerinde nöbet tutan çalışanlar da ziyaret edildi.
İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci ise, sağlık alanında yeni gelişmeleri ve güzellikleri yaşadıklarını belirterek, “Konya’nın tüm ilçelerinde ve merkezde 112 çalışanlarımız fedakarlıkla görev yapıyor. Belediye Başkanımız ve bizler 112 çalışanlarımızın çalışma koşullarının artırılması ve daha da iyileştirilmesi için sürekli işbirliği halindeyiz. Selçuklu’da sağlık ile ilgili her türlü eksiğimiz ve isteğimiz kısa sürede çözüme kavuşuyor. Konya ve özellikle Selçuklu bölgemiz hastaneleri, aile sağlığı merkezleri ve 112 merkezleri ile bir sağlık üssü oldu” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.