Selçuklu potada kayıp

Selçuklu potada kayıp

Selçuklu Belediyespor, Afyon Belediyesi'ne 90-75 mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini aldı. Mavi- beyazlılar aldığı bu yenilgi ile ligde 3.sıraya geriledi

TBL 6. hafta mücadelesinde zirveyi yakından ilgilendiren maçta Selçuklu Belediyespor deplasmanda şampiyonluk adaylarından Afyon Belediyespor ile karşılaştı. İstediği oyunu oynayamayan temsilcimiz maçı 90-75 kaybetti. Karşılaşmanın ilk çeyreğini Afyon Belediye 21-15 önde tamamlarken ikinci çeyrekte de 25-23'lük Afyon üstünlüğü devre ararına 46-38 gidilmesini sağladı.Maçta kötü savunma yapan ve hücumda ritmini bulamayan mavi-beyazlı ekip 3.çeyreği 69-56 geride tamamlarken, maçı da 90-75 kaybetti. Sezonun ilk yenilgisini alan Selçuklu Belediyespor, ligin 7.haftasında 5 Kasım Pazar günü sahasında Bakırköy Basket ile karşılaşacak.

İLK YENİLGİSİNİ ALDI

Ligde oynadığı 5 maçta yenilgi yüzü görmeyen Selçuklu Belediyespor, ligdeki ilk yenilgisini Afyon Belediyesi'ne karşı aldı. Afyon maçı öncesi ikinci sırada yer alan mavi-beyazlılar Afyon yenilgisi ile 3.sıraya geriledi. Afyon Belediyesi karşısında 90 sayı yiyen Selçuklu Belediyespor sezonun en çok sayı yediği maçını oynamış oldu. İstediği oyunu oynamayan Selçuklu Belediyespor iyi savunma yapamayarak maçı farklı olarak kaybetti.

TÜRK TELEKOM LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Türkiye Basketbol 1.Ligi'nin 6.haftasında oynanan maçların ardından Türk Telekom ligde liderliğini sürdürdü. Ligin 6.haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar şu şekilde: "OGM Ormanspor      59 - 66 Türk Telekom, Bakırköy Basket 79 - 82 Bahçeşehir Koleji, Petkim Spor 74 -79 Antalyaspor

Samsun Bşb. Anakent            70-85 Bandırma Kırmızı, Ankara Dsi 80-74 Bursaspor Durmazlar, Karesi Spor 88-73 Akhisar Belediye, Düzce Belediye 74-73 İstanbulspor Beylikdüzü, Yalova Group Belediye 87-89 Halk Enerji Ted Ankara Kolejliler, Afyon Belediyesi 90-75 Selçuklu Belediyesi."

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.