Selçuklu minderde sevindiriyor

Selçuklu minderde sevindiriyor

Türkiye Güreş Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Deplasmanlı Süper Liginde 6. hafta geçtiğimiz hafta sonu yapılan maçlarla tamamlandı.

10 takımdan oluşan Süper 1. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü geride kalan haftalarda göstermiş olduğu üstün performans ile ligdeki yerini sağlamlaştırırken rakiplerine de göz dağı verdi. Geride kalan 6 hafta sonucunda 3 galibiyet alan Selçuklu pehlivanları ligin köklü kulüplerinden Bursa Yıldırım Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor ve İstanbul Güreş İhtisas Spor Kulüplerini yenerek 6 puana ulaştı. Hiçbir transfer ve kiralık sporcu kullanmadan nerede ise tamamı alt yapıdan yetişen sporculardan oluşan ve ligin en genç takımı olarak mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübü ligin yedinci haftasında bu hafta sonu Akhisar Belediyesi takımını konuk edecek.

ÖZKIŞ'A MİLLİ GÖREV

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Güreş Antrenörü Yavuz Özkış'a geçtiğimiz aylarda Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 14-15 yaş Minik Erkek Greco-Romen Sitil  Milli Takımlar Teknik Sorumlu Antrenör olarak görevlendirilmişti. Milli takımlar ile iki hazırlık kampı yapan Özkış şimdi de ilk kez düzenlenecek 14-15 yaş Balkan Şampiyonası için Ankara Kızılcahamam da başlayacak hazırlık kampına davet edildi. Dünya Güreş Birliği (UWW) tarafından 11-15 Aralık 2015  tarihlerinde Sırbistan da ilk kez yapılacak Balkan Şampiyonasında Milli Takımın başında görev alacak Yavuz Özkış 29 Kasım 2015 günü kamp ve Şampiyona  için Milli takım kampına gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.