‘Selçuklu Mahallemde Şenlik   Var’da renkli etkinlikler

‘Selçuklu Mahallemde Şenlik Var’da renkli etkinlikler

Selçuklu Belediyesi’nin geçtiğimiz yaz dönemine damga vuran ve mahalle kültürünün gelişmesine katkı sağlayan “Mahallemde Şenlik Var” etkinliği Yazır Mahallesi’nde gerçekleşti.

Onlarca etkinliğin yer aldığı şenliğe çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Yazır Kapalı Pazar Yeri Otoparkı alanında gerçekleşen etkinlikte Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

‘ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULULUĞU ÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ’

Etkinlik alanında katılımcılara seslenen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı çocukların mutluluğu için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade ederek, “Uzunca bir okul dönemini bitirdiniz. Yaz tatiline girdiniz, karnelerinizi aldınız, yaz tatilinde eğlenmek, oynamak, hoşça vakit geçirmek sizin hakkınız. Bunun için biz de Selçuklu Belediyesi olarak hem mahallelerimizde programlar düzenliyoruz. hem de Seyir Tepemizde uçurtma şenlikleri düzenliyoruz. Önceki haftalarda Seyir Tepesinde ilk uçurtma şenliğimizi düzenlemiştik. Çok yoğun bir ilgi vardı ve çocuklarımız, aileleriyle birlikte orada çok güzel vakitler geçirdiler. İnşallah önümüzdeki günlerde tekrar Seyir Tepesi’nde bu güzel uçurtma şenliğinin ikincisini düzenleyeceğiz. Mahalle şenliklerimizin ilkini de burada Yazır Mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Akşam güzel bir konser programını burada sanatçımız icra edecek. Bütün gençlerimizi, çocuklarımızı, ailelerini akşam konser programına da buraya bekliyoruz” dedi.

Yazır Mahallesi’nde gerçekleşen “Mahallemde Şenlik Var” etkinliği halk müziği sanatçısı Teoman Oral’ın sahne aldığı konserle sona erdi.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.