Selçuklu HEM,yılsonu sergisini açtı

Selçuklu HEM,yılsonu sergisini açtı

Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan 2012 yılı sonu sergisini M1 Tepe Real alışveriş merkezinde açıldı

Halk Eğitim Merkezi, Giyim, Makine Nakışı, Ahşap Boyama, Tel kırma, Takı tasarım, Resim, Ebru, Hat ve Keçecilik sergisi kursuna katılan kursiyerler tarafından hazırlanan 2012 yılı sonu sergisini M1 Tepe Real alışveriş merkezinde açtı. Serginin açılış törenine Selçuklu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Yılmaz, Selçuklu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Latif Kaya ve müdür yardımcıları ile çok sayıda kursiyer ve sanatsever katıldı.    
Serginin açılış konuşmasını yapan Selçuklu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Latif Kaya, “Konya Selçuklu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak 2011–2012 eğitim-öğretim yılını planladığımız üzere tamamlamaktayız. Şimdi ise 2011–2012 eğitim öğretim yılının son sergisini M1 Tepe-Real Alışveriş Merkezi fuaye alanında giyim, makine nakışı, ahşap boyama, tel kırma, takı tasarım, resim, ebru, hat ve keçecilik kurslarımıza katılan kursiyerlerimizin yapmış oldukları eserleri sanatseverlerin beğenisine sunuyoruz. Serginin açılmasında emeği geçen öğretmen ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” dedi.  
Selçuklu Halk Eğitim merkezi Müdürlüğünce açılan sergi, M1 Tepe-Alışveriş Merkezi’nde 10 Haziran 2012 Pazar gününe kadar sanatseverlerin gezmeleri için açık kalacak.
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.